Kaikki, mitä brändisi tarvitsee onnistumiseen somessa

Tunnettuuden lisääminen, luottamuksen rakentaminen sekä oikeiden mielikuvien herättäminen ovat asioita, joissa vaikuttajamarkkinointi ja käyttäjien tuottama sisältö ovat osoittaneet tehonsa. Suunnitelmallisuus ja strateginen lähestymistapa luovat perustan tulokselliselle some-markkinoinnille, ja siinä me olemme hyviä!

Palvelumme vaikuttajamarkkinointiin ja
UGC-sisällöntuotantoon

Somessa.com on palveleva asiantuntijatoimisto ja saat meiltä apua kaikissa vaikuttajamarkkinoinnin ja sisällöntuotannon tarpeissa ideoinnista strategiseen suunnitteluun ja vaikuttajakartoitukseen sekä tietenkin käytännön toteutuksen avaimet käteen -palveluna.

Kauttamme toteutat kaupalliset yhteistyöt, PR-lähetykset sekä löydät brändiisi sopivat sisällöntuottajat tekemään tarvitsemaasi sisältöä brändin omaan markkinointikäyttöön.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategia ja vuosisuunnittelu

Vaikuttajamarkkinoinnin strategia perustuu yrityksen liiketoimintastrategiaan ja on osa markkinoinnin vuosikelloa. Vaikuttajamarkkinoinnin strategia käsittää sille asetetut tavoitteet, mittarit, kohderyhmä- ja ostopolkuanalyysin sekä auttaa yritystä linjaamaan vaikuttaja-, sisältö- ja kanavavalintoja. Vaikuttajamarkkinoinnin strategia antaa konkreettisia työkaluja jokapäiväiseen työskentelyyn ja on tehokas väline vaikuttajamarkkinoinnin suunnitelmalliseen ja tulokselliseen toteuttamiseen vuositasolla. Olemme kymmenien brändien luotettu vuosikumppani.

Vaikuttajamarkkinoinnin luova suunnittelu ja vaikuttajakartoitus

Vaikuttajamarkkinoinnissa onnistuminen vaatii ajankohtaisten ilmiöiden ja trendien ymmärrystä eri sosiaalisen median alustoilla perinteistä digimarkkinointia laajemmin. Ajankohtaisten ilmiöiden tunnistaminen ja valjastaminen markkinointiin, on vaikuttajamarkkinoinnin luovan suunnittelun ydin ja luo perustan kampanjakonseptille. Seuraamme somea aitiopaikalta ja olemme idearikas kumppani, jolta saat luovan kampanjasuunnitelman sekä tuoreita ideoita eri toteutustavoista. Saat meiltä myös vaikuttajakartoituksen konseptiin sopivista mikro- ja/tai makrovaikuttajista – kauttamme tavoitat Suomen kaikki vaikuttajat.

Vaikuttajamarkkinoinnin tuotanto avaimet käteen -palveluna

Vaikuttajayhteistöiden toteuttaminen sisältää paljon liikkuvia osia kuten palkkioneuvottelut, vaikuttajasopimukset, briiffauksen, sisältöjen esitarkistuksen, tulosten keruun ja raportoinnin, sisältöoikeuksista sopimisen sekä mainontaan noston. Kokenut kampanjatiimimme on tuottanut viiden vuoden aikana yli 700 vaikuttajakampanjaa avaimet käteen -palveluna, joten työskentely kanssamme on helppoa ja säästää aikaasi muuhun. Kehitämme jatkuvasti kampanjanhallintaprosessejamme ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun.

UGC-sisällöntuotannon hyödyntäminen brändin omassa markkinoinnissa

UGC (user generated content) on brändin omaan markkinointikäyttöön tarkoitettua sosiaalisen median käyttäjien tuottamaa, aitoa sisältöä. UGC-sisällön on todettu performoivan kuvapankkipankkikuvia tehokkaammin ja se on myös brändille edullisempaa. UGCn avulla saat brändisi käyttöön valmiita kuvia, videoita ja tekstejä hyödynnettäväksi esimerkiksi somessa, nettisivuilla tai verkkokaupassa. Avaimet käteen -palvelussa etsimme brändisi tyyliin sopivat sisällöntuottajat, huolehdimme sisällöntuottajien briiffauksesta sekä toimitamme sinulle valmiit materiaalit.

PR-lähetykset ja -tapahtumat

Somessa.comin PR-Shop on Suomen ainoa alan PR-lähetyksiin erikoistunut digitaalinen palvelu, jonka kautta vaikuttajat voivat tilata itseään kiinnostavia tuotteita tai tutustua uusiin palveluihin matalalla kynnyksellä jakaen niistä tunnelmiaan Instagramissa tai TikTokissa. PR Shop -palvelun kautta saat myös tuotteiden pakkauksen ja postituksen, saatekirjeet sekä brändisi ilmeellä kustomoidut postituspaketit mikro- ja makrovaikuttajille.

Brand Shop – brändin oma kampanjasivu

Brand Shop on brändin oma vaikuttajasivu ja digitaalinen showroom, joka tukee säännöllistä ja monipuolista some-tekemistä vaikuttajayhteistöistä PR-lähetyksiin ja sisällöntuotantoon. Brand Shop sopii suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen vaikuttajamarkkinointiin ja sen avulla brändi pystyy viestimään arvoistaan, tarinastaan ja tuotteistaan vaikuttajia kiinnostavilla tavalla. Brand Shopin yhteistyö- ja tuotevalikoimaa voit päivittää esimerkiksi eri sesonkien ja markkinointitarpeidesi mukaan.

Kampanjat avaimet käteen -palveluna – näin se toimii!

Vaikuttajayhteistöihin sisältyy useita eri vaiheita, joissa me olemme ammattilaisia. Saat meiltä aina tarjouksen, joka sisältää myös kampanjasuunnitelman.

Avaimet käteen -palveluumme kuuluu vaikuttajakartoitus, joka sisältää ehdotuksen yhteistyöhön sopivista vaikuttajista.

Kun olet valinnut keiden kanssa haluat yhteistyön toteuttaa, me huolehdimme vaikuttajien sopimuksista ja briiffauksesta. Saat myös sisällöt esitarkistettavaksi ennen niiden julkaisua.

Kampanjan päätyttyä kokoamme sinulle kampanjan tuloksista raportin, joka sisältää keskeisimmät tunnusluvut helposti ymmärrettävässä muodossa.

Miksi UGC on nyt kaikkien huulilla?

UGC tarkoittaa käyttäjien tuottamaa sisältöä (user generated content), jota brändin fanit ja asiakkaat jakavat some-tileillään omasta halustaan. Käyttäjien tuottama sisältö on aitoa ja vahvasti kiinni somen nopeasyklisissä ilmiöissä, joille esimerkiksi TikTokin koukuttavuus ja viihdyttävyys perustuvat. Ei siis ihme, että kuvapankkikuviin verrattuna UGC-sisällön on todettu olevan 50 % kiinnostavampaa.

UGC-ilmiön voi valjastaa myös brändin omaan kaupalliseen käyttöön. Kontaktoimme verkostomme kautta brändiin sopivat sisällöntuottajat, jotka jalostavat brändin määrittelemät aiheet somessa toimiviksi ideoiksi, jotka performoivat orgaanisesti kunkin some-alustan mukaisesti. Brändi saa UGC-yhteistyössä sovitun määrän kuvia, videoita ja tekstejä markkinointikäyttöön ja brändin omaan someen täysin käyttöoikeuksin.

Vaikuttajat

Somessa.comin vaikuttajaverkostoon kuuluu yli 8 000 suomalaista vaikuttajaa ja kauttamme toteutat yhteistyöt myös tunnettujen makrovaikuttajien kanssa.

Kirsikka Simberg

Vainkeskiluokkajutut

Otso Saano

Berta

Mari-Prinsessa

Antti Pajala

Viivi & Venla

Axel Milliam

Kati Sirkola

Ikilomalla

Derya Dincer

Joonas Pesonen

Elina Innanen

Melanie Reze

Anni Paakkunainen

Jasmin Ngo

Lotta Salonen

Jari Saarelainen

Ota yhteyttä!


Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.