Olemme täällä sinua varten!

Jos kaipaat uusia ideoita tai apua vaikuttajamarkkinointiin, PR-lähetyksiin, brändin vaikuttajatapahtumiin tai UGC-sisällöntuotantoon, olemme oikea toimisto.

Voit varata ilmaisen sparrauksen tai etätapaamisen strategiemme kalenterista tai laittaa meiliä, Whatsappia tai soittaa – mikä sinulle toimiikin parhaiten. Ja P.S. me olemme kivoja, joten no stress!

Me olemme somessa.com

Ilmo Niittymäki
Toimitusjohtaja
Pauliina Jokiranta
Strategi
Jatta Ruohonen
Strategi
Sanna Juttula
Strategi (vanhempainvapaalla)
Maiju Saha
Vaikuttajaverkosto
Pirita Kokko
Projektipäällikkö
Ella Silvenius
Kampanjamanageri

Meistä

Somessa.com on ketterä ja inspiroiva vaikuttajamarkkinointiin, PR:ään ja UGC- sisällöntuotantoon erikoistunut asiantuntijatoimisto. Me tiedämme vuosien kokemuksesta, miten onnistuneet ja vaikuttavat yhteistyöt vaikuttajien ja yritysten välillä syntyvät!

Vahvuutemme on palveleva ja asiantunteva tiimimme sekä tuhannet suomalaiset vaikuttajat ja sisällöntuottajat, jotka tuntevat somen trendit ja ilmiöt.

Olemme vuosien aikana tehneet yhteistyötä yli 300 brändin ja organisaation kanssa kaikilta kuluttajamarkkinoinnin toimialoilta. Toteutamme kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella vaikuttajamarkkinoinnista PR:ään ja UGC-sisällöntuotantoon.

Somessa.com on ollut osa Ilkka Oyjn konsernia vuodet 2019-2024. Huhtikuusta 2024 lähtien somessa.comin liiketoiminta siirtyi Passiofy Oylle.

Passiofy Oy
Y-tunnus: 3437802-8

Hietasaarenkatu 19
65100 VAASA

Operaattori: Maventa (003721291126)
Verkkolaskuosoite: 003734378028
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käytä tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Mikäli et voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut sähköpostin liitteenä PDF-muodossa osoitteeseen 34378028@scan.netvisor.fi

Laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa laskun kanssa (maksimikoko 5 MB).

Ota yhteyttä!


Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.