Etusivu / Maksuton sparraus

Luodaan yhdessä uusia suuntaviivoja!

Etsitkö tuloksellista tapaa tehdä vaikuttajamarkkinointia tai kaipaatko uusia ideoita ja lähestymistapoja sisällöntuotantoon somessa – maksuttomassa sparrissa voimme keskustella liiketoimintasi kannalta merkityksellisestä some-tekemisestä.

Maksuton sparraus on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat jutella mahdollisuuksista tehdä vaikuttajamarkkinointia, UGC-sisällöntuotantoa tai esimerkiksi lanseerata uutuustuotteen vaikuttajien ja mediatiedotteen avulla.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen asiantuntijoidemme kanssa jo tänään!

Varaa aika maksuttomaan sparriin!

Monipuolisina some- ja vaikuttajamarkkinoinnin osaajina autamme sinua tekemään oikeita valintoja

Valitse alla olevasta kalenterista sinulle sopiva ajankohta (kesto 30 min) vaikuttajamarkkinoinnin strategimme kanssa. Sparri tapahtuu etätapaamisena Teamsin kautta. Ajanvarauksen kommenttikentässä voit kertoa lyhyesti, mistä aiheesta erityisesti haluaisit keskustella tai kuulla lisää. Lisätietojen avulla strategimme voivat valmistella tapaamista juuri sinua kiinnostavista aiheista sekä koota referenssicaseja.


Aiheita, joista voimme jutella sparrissa:

Toimialakohtainen trendikatsaus ja ideat vaikuttajamarkkinointiin

Haluatko tietää oman toimialasi viimeisimmistä some-trendeistä sekä kuulla ilmiöistä, joiden parissa eri some-alustoilla kulutetaan juuri nyt aikaa? Seuraamme vaikuttajamarkkinointia näköalapaikalta, joten strategimme kanssa voit päivittää tietosi, saada uusia luovia ideoita sekä kuulla asiakascasejen muodossa onnistumisista omalla toimialallasi.

UGC-sisältöjen hyödyntäminen brändin omassa markkinoinnissa

Onko vastuullasi brändin some- ja digimarkkinointi ja tuskailet rajallisen ja vanhentuneen kuva- ja/tai videosisällön kanssa? Strategimme saattelee sinut sparrissa UGCn maailmaan, jonka kautta saat verkostomme sisällöntuottajilta taatusti somessa toimivaa ja ajankohtaista kuva,- video- ja tekstisisältöä brändin omaan markkinointikäyttöön täysin käyttöoikeuksin.

Brändin some-tilien auditointi ja toimivuuden kehittäminen

Julkaisetko säännöllisesti sisältöä yrityksen someen, mutta tykkäys- ja kommentointimäärät eivät täytä odotuksiasi näkemääsi vaivaan nähden? Strategimme kanssa voit jutella brändin some-tekemisestä ja saada ymmärrettävässä muodossa tietoa siitä, miten eri alustat ja algoritmit toimivat. Paikannetaan yhdessä kehityskohdat ja mietitään niihin ratkaisuja!

Vaikuttajamarkkinoinnin strategia ja vuosisuunnittelu

Heräsitkö jälleen siihen epämukavaan tunteeseen, että kuluva sesonki saattaa olla liian pitkällä markkinointitoimenpiteiden käynnistämiseen somessa? Tai onko vaikuttajamarkkinointi irrallinen palanen, jota on vaikea kytkeä osaksi liiketoiminta-strategiaa? Strategimme ovat tämän osa-alueen ammattilaisia ja auttavat sinua pääsemään kokonaisuuksista kiinni!

Uutuustuotteen lanseeraus vaikuttajille ja medialle

Haaveiletko, että kuluttajat pääsisivät omakohtaisesti tutustumaan uuteen tuotteeseesi ja jakamaan siitä kokemuksia somessa muiden kanssa? Tule linjoille strategimme kanssa ja kuule, miten olemme toteuttaneet kymmenien brändien uutuustuotteiden lanseerauksia sekä vaikuttajille että perinteiselle medialle avaimet käteen -palveluna.

PR-lähetykset ja PR-tapahtumat

Onko sinulla kiinnostava tuote tai palvelu, josta haluaisit kertoa mahdollisimman monelle somessa? Tai kutsua vaikuttajia live-tilaisuuteen? Somessa.comin kautta PR-lähetykset onnistuvat jopa sadalle vaikuttajalle yhdellä kertaa ilman pakkaamisen ja postittamisen vaivaa. Strategimme kertovat mielellään lisää asiakascasejen ja sparrailun muodossa.

Vaikuttajamarkkinoinnin strategimme
valmiina auttamaan!

Pauliina Jokiranta

Jatta Ruohonen

Sparri on tarkoitettu yrityksille ja yritysasiakkaille. Vaikuttajana voit ottaa yhteyttä osoitteeseen hello@somessa.com.

Valitse sinulle sopiva ajankohta (kesto 30 min) kalenterista.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi sisällön.