PR-Shop

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
k-18
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
k-18
Avoin
Hartwall
Leikkisä Veuve du Vernay Ice Rosé -kuohuva lämpimiin kesäiltoihin!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Puuhaa kesäksi koko perheelle!
Puuhaa koko kesäksi!
PR-Shop
Päättynyt
Kaupallinen yhteistyö
Päättynyt
Repolar lemmikkituotteet
Luonnollista apua lemmikillesi Repolarin hoitotuotteilla
PR-Shop
Päättynyt
Kaupallinen yhteistyö
Päättynyt
Urban Bistro
Urban Bistro – Rentoa ruokailua hyvässä seurassa

Näin PR-Shopista tilaaminen toimii

Tutustu PR-yhteistyön sisältöön

PR-kampanjan ilmoitukseen on koottu tietoa brändistä sekä PR-lähetyksen sisällöstä. Useimmiten saat tuotteet maksutta postitse, mutta välillä lähetys voi sisältää lahjakortin tai koodin, jolla tuotteet hankitaan itse.

Hae mukaan ja tee tilaus

PR-tuotteita ja -palveluja sekä tapahtumakutsuja on rajoitettu määrä, joten niitä ei valitettavasti aina riitä kaikille kiinnostuneille. Valinnassa vaikuttavat erityisesti vaikuttajan kohderyhmä, some-kanava sekä tilin aihepiiri.

Saat meiltä sähköpostia

Saat vahvistuksen PR-lähetyksen vastaanottamisesta meiltä sähköpostitse. Huomioithan, että et voi tilata tuotteita muille vaan ne on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöösi.

Toivottavasti tykkäät PR:n antimista

Toivomme, että vastaanottamasi lähetykset, palvelut ja tapahtumat ilahduttavat sinua ja haluat jakaa hetkiä niiden parissa myös seuraajiesi kanssa. Muista mainosmerkinnät myös PR-lähetysten yhteydessä!

Katso myös kaupalliset yhteistyöt ja Brand Shop

Kaupalliset yhteistyöt

Kaupallista yhteistyötä tekemällä voit hyödyntää luomaasi some-presenssiä tulonlähteenä ja tuoda esiin omia arvojasi ja mielenkiinnon kohteitasi yhteistyössä sinua kiinnostavien brändien kanssa.

Tutustu lisää

Brand Shop

Tutustu brändien omiin Brand Shop -sivuihin ja inspiroidu tuotteista ja brändien tarinoista pintaa syvemmin. Brand shopeista löydät lisää yhteistyömahdollisuuksia kaupalliseen yhteistyöhön ja sisällöntuotantoon.

Tutustu lisää

Uutiskirje vaikuttajille

Uutiskirjeessä saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista yhteistöistä ja sisällöntuotantokampanjoista. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran viikossa. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Blogin uusimmat aiheet