Käyttäjien tekemä sisältö (UGC) on avain some-tilisi menestykseen!

,

/

Jaa

Käyttäjien tekemä sisältö (UGC) on avain some-tilisi menestykseen!

Etsitkö tapaa, jolla vahvistaa brändiäsi sekä sitouttaa yleisöäsi aidolla ja vaikuttavalla sisällöllä? Käyttäjien luoma UGC-sisältö (User Generated Content) on brändille vaivattomin ja edullisin tapa siihen. Tarjoamme sinulle asiakkaidemme kokemusten perusteella kehitetyn avaimet käteen -palvelun, jonka avulla yleisöstäsi tulee tarinankertojia tavalla, joka rakentaa brändiäsi yhdessä heidän kanssaan!

Mistä UGC-sisällöntuotannossa on kyse:

  1. Luomme sinulle brändiisi sopivan some- ja sisällöntuotantostrategian, jonka avulla saat aitoa, käyttäjälähtöistä, mutta ammattimaisen laadukasta brändisi näköistä sisältöä kaikkiin markkinointitarpeisiin.
  2. Saat käyttöösi haluamasi määrän valmista kuva- ja/tai videosisältöä sekä valmiit copy-tekstit/artikkelit täysin käyttöoikeuksin.
  3. Valmiiden sisältöjen avulla ylläpidät helposti TikTok-, Instagram- ja Facebook-tilejäsi, kasvatat tilisi seuraajamääriä sekä sitoutat seuraajiasi some-sisältöjesi pariin. Voit myös halutessasi ulkoistaa some-tilien päivittämisen kokonaan meille.
  4. Kuukausilaskutteinen palvelu tasoittaa ja jakaa kustannuksiasi, ja tekee siitä hyvin ennakoitavia (myös kertaluontoisesti mahdollista)


Miksi UGC-kumppanuus somessa.comin kanssa kannattaa?

  • Meillä on pitkä kokemus sisällöntuotannosta eri aloilla
  • Työskentelemme asiakaskeskeisesti ja brändin tarpeista käsin – lisäämme sitoutumista ja luottamusta brändiisi kohderyhmäsi keskuudessa
  • Olemme luovia, idearikkaita ja innovatiivisia, sillä seuraamme tiivisti somen nopeasti muuttuvia trendejä. Laajan suomalaisista sisällöntuottajista ja vaikuttajista koostuvan verkostomme avulla löydämme sinulle brändisi kannalta sopivimmat ammattimaiset tekijät
  • Tarjoamme mahdollisuuden yhdistää PR:ää ja kaupallista sisältöä osaksi UGC-sisällöntuotantoa tavalla, joka yhdistää sisällöntuotannon ja vaikuttajamarkkinoinnin toimivaksi kokonaisuudeksi
  • somessa.comin taustalla on pörssiyhtiö Ilkka, joka on luotettava ja vakaa toimija monipuolisine markkinoinnin ja viestinnän palveluineen


Miten päästä alkuun UGC:n kanssa?

Varaa asiantuntijamme kanssa maksuton sparraushetki (30 min etäpalaveri), jossa käydään läpi brändisi tarpeet. Katso myös tallenne UGC-aiheisesta webinaaristamme!

somessa.com vaikuttajamarkkinoinnin strategit
Jatta Ruohonen
Strategi
Pauliina Jokiranta
Strategi

Jaa

Lisää artikkeleita