Kuplivaa iloa ja onnellisia kesähetkiä!

Minimiseuraajamäärä: IG 1000 / TIKTOK 2000

Mahdollisesti Lahden vanhin ulkoilmaravintola on nyt uudistettu vuoteen 2024! Runsaan vihreän ja täydellisen viihtyisän sisäpihan houkuttelevuus kutsuvat viihtymään hyvän ruoan ja juoman kera. Tunnelma saa vieraamme pysähtymään ja jäämään, sekä kaupunkilaiset valitsemaan monipuolisen ja hyvän palvelun terassin – sisäpihan, jossa on pöytiintarjoilu ja mahdollisuus isompienkin seurueiden pitkiin illallisiin.

Uudistuksen myötä Trattorian sisäpihasta tulee vahva jatkumo koko Seurahuoneen tyylikkääseen kokonaisuuteen ja täydentää ravintolatarjontaa kesäaikana.

Raikkaat kuohujuomat, cocktailit, Italian keittiön maut sekä viikonloppujen livemusiikki houkuttelevat viettämään iltaa pitemmänkin kaavan mukaan. La Tavola Italiana on maistuva menukokonaisuus, jossa vieraiden pöytiin katetaan kolme ruokalajia jaettavaksi – tätä ei voi vastustaa. Ja mikä instagrammattavuus!

Olit sitten hotellivieraanamme tai paikallinen kesästä nauttija, olet meille iloisesti tervetullut. Sisäpiha on paikka, missä voit syödä herkullisen lounaan raikkaassa kesätuulessa, pistäytyä pizzalle helteisenä päivänä tai nauttia illallista ulkoilmassa isollakin kaveriporukalla. Ilman autojen melua Lahden keskustassa, pikkaisen piilossa, mutta kaiken keskellä.

Sisäpihalla voit järjestää myös yksityistilaisuuksia – Teidän tehtäväksenne jää vain nauttia, sillä henkilökuntamme huolehtii kaikesta muusta.

Trattorian sisäpiha – paikka jossa täytyy käydä monta kertaa kesässä.

Lahjakortin arvo 30€. Lahjakortti on noudettavissa nimeä vastaan Trattoria Lahdesta.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Viikoilla 21-24

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Trattoria PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Hae lahjakortti ja julkaise viikkojen 21-24 välisenä aikana haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa kerrot kokemuksestasi tuotteesta.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: PR @trattorialahti, hästägit: #trattorialahti #trattoriasisäpiha #lahti #lahdenseurahuone
    Tilin tägäys: @trattorialahti
    Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-shopiin ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 08.05.2024 asti.
Hae

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!