Terra Delyssa – palkittu neitsytoliiviöljy herkkusuille!

Vuosi on jälleen vaihtunut ja useimmat meistä kaipaavat lautaselleen raikkaita ja maukkaita makuja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi rapea salaatti kirpsakalla kastikkeella, yrttiöljyssä marinoidut kasvikset tai vaikkapa juuresten kanssa paahdetut mehevät kanafileet? Tuoreiden raaka-aineiden lisäksi maistuvan ruoan salaisuus on laadukas Terra Delyssa -neitsytoliiviöljy, jonka avulla tuot vivahteita ja syvyyttä ruoan omiin makuprofiileihin.

Uutuustuote, Terra Delyssa neitsytoliiviöljy, on valmistettu 100 % tunisialaisista perinteisesti kestävällä menetelmillä viljellyistä oliiveista. Terra Delyssa oliiviöljyt eivät sisällä lainkaan torjunta-aineita tai muita kemikaaleja ja öljyissä on rikas makuprofiili. Terra Delyssa -oliiviöljyt ovat hyvää ruokaa ja makua arvostavan valinta, sillä se sopii monipuolisesti salaatteihin, marinadeihin, hauduttamiseen, paistamiseen sekä leivontaan. Jokaisessa pullossa on myös QR-koodi, jonka avulla voit jäljittää, mistä oliivit on kerätty ja missä ne on säilytetty, käsitelty ja pullotettu.

Hae mukaan PR-lähetyksen vastaanottajaksi ja hullaannu palkitun oliiviöljyn raikkaasta ja autenttisesta mausta. PR-lähetyksen vastaanottajana pääset loihtimaan oman suolaisen tai makean terveellisen herkun, jossa laadukas oliiviöljy pääsee oikeuksiinsa. Inspiroi kuvin ja videoin myös seuraajiasi kokeilemaan Terra Delyssaa!

PR-lähetykseen sisältyy:

1 x Terra Delyssa Extra Virgin Olive Oil 500 ml

1 x Terra Delyssa Extra Virgin Olive Oil 250 ml

1 x Terra Delyssa Organic Extra Virgin Olive oil 500 ml

1 x Terra Delyssa essu

1 x Terra Delyssa kangaskassi

Arvo noin 50 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet tuotetestaukseen:

  1. Hae mukaan Terra Delyssa -neitsytoliiviöljy PR-lähetyksen vastaanottajaksi ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
  3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos Terra Delyssa TAI Saatu PR-lahja Terra Delyssa ja #TerraDelyssa #TheOneILove #TheOneITrust #prtuote ja tägäät @terradelyssa_nordics ja @somessacom
  4. Koska kyseessä on uutuustuote – ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi! Käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 12.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!