St. Dalfour ja pääsiäisen herkkuhetket

Tämä PR-kampanja ajoittuu maaliskuun lopulle ja toiveena on nähdä vaikuttajien omia ideoita St. Dalfour hillojen hyödyntämisessä tulevan pääsiäisen tarjoiluissa, osana juhlaa. Hillot toimivat erinomaisesti esimerkiksi leivonaisten täytteenä ja jälkiruoissa!

St. Dalfour -hilloihin ei lisätä valkoista sokeria, vaan ne makeutetaan hedelmämehutiivisteellä, joka korostaa hedelmien omaa makua. Ne eivät kuitenkaan ole sokerittomia. Hillott eivät sisällä säilöntä- tai väriaineita.St. Dalfour -hillot valmistetaan tuoreista käsinpoimituista marjoista ja hedelmistä perinteisen ranskalaisen reseptin mukaan.

PR-vaikuttaja saa lähetyksenä St. Dalfour keväisen makuisia hilloja: aprikoosi, appelsiini, päärynä ja mango-passion. (Arvo noin 30 euroa).

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Maaliskuu 2024

Ohjeet tuotetestaukseen:

  1. llmoita halukkuudestasi vastaanottaa PR-Shopista maksuton St. Dalfour hillo-tuotepaketti ja kerro, missä somekanavassa tekisit julkaisun.
  2. Julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagramissa viikolla 12
  3. Merkitse julkaisujen alkuun tunnisteet: Mainos @finefoods.fija  #prtuote #stdalfourfinland sekä tägää @finefoods.fi @somessacom. Huom! Varmista, että tägäykset ja aihetunnisteet ovat kaikissa julkaisuissa aktiivisia. Hästägit tulee merkitä vain feed- tai reels-julkaisuihin, storyihin niitä ei tarvitse merkitä. Storyihin riittää pelkkä mainosmerkintä ja yritysten tägäys.
  4. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi eli käy jättämässä lyhyt palaute kampanjasta sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Markkinoivalla taholla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 19.02.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!