Suojele metsää yhdessä Repolarin kanssa

Minimiseuraajamäärä: IG 1000 / TIKTOK 2000

Abilar® Pihkasalva haavoihin ja ihoärsytyksiin

Abilar® on monipuolinen ja tutkitusti tehokas haavasalva, joka nopeuttaa todistetusti haavojen paranemista ja rauhoittaa hoidettavan alueen ärsytystä ja kipua. Suomessa valmistettu Abilar® Pihkasalva auttaa muodostamaan optimaalisen ympäristön haavan paranemiselle ja se muodostaa esteen tyypillisimpiä ihoinfektioita aiheuttavia bakteereita ja hiivasieniä vastaan.

Vietätkö paljon aikaa ulkona ja omaat aktiivisen elämäntavan, johon haaverit ja ruhjeet kuuluvat asiaan? Ovatko luonto ja hyvinvointi lähellä sydäntäsi ja haluaisit olla mukana kampanjassa, jossa suojellaan suomalaista metsää? Repolar nimittäin suojelee 1m² suomalaista metsää jokaista ostettua Abilar® Pihkasalvaa kohden. Voit lukea lisää: https://www.repolar.com/fi/suojelemetsaa/

PR-lähetyksessä vaikuttajana saat tuotelähetyksen, joka sisältää Abilar®-tuotteita.Tuotelähetyksen arvo on noin 30 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
2 viikon sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Abilar® Pihkasalva PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Testaa tuotteita 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta. Ohjaa tutustumaan Repolarin metsänsuojelukampanjaan osoitteeseen: https://www.repolar.com/fi/suojelemetsaa/. Repolarin sivustolla on myös käynnissä arvonta!
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @repolar_fi, hästägit: #abilarpihkasalva #abilar #repolar #suojelemetsää sekä #prtuote.
    Tilin tägäys: @repolar_fi Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi tuotteesta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 31.03.2024 asti.
Hae

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!