Tule mukaan tekemään hyvää!

Syöpä koskettaa joko suoraan tai välillisesti meitä kaikkia elämämme varrella. Sen hetken, kun kuulee omasta tai läheisen sairastumisesta, muistaa ikuisesti. Hetki voi olla kesken työpäivän, kaupan kassalla tai kesken illanvieton ystävien kanssa. Se on hetki, jolloin maailma tuntuu pysähtyvän.


Pohjanmaan Syöpäyhdistys toteuttaa monimediaista hyväntekeväisyyskampanjaa Stop Syöpä -keräykseen. Kampanjan tavoitteena on kerätä varoja syöpää ehkäisevän toiminnan tukemiseksi ja välittää tietoa syövistä, niiden hoidosta ja vaikutuksesta sairastuneen ja läheisten elämään.

Kampanjan aikana eri medioissa pyörii videoita, joissa kuvastetaan juuri sitä hetkeä, kun maailma pysähtyy. Videoilla kuvataan hetkiä, joissa päähenkilöt kuulevat omasta tai läheisen sairastumisesta syöpään, mutta ympäröivä maailma jatkaa elämistä.

Nyt haemme vaikuttajia mukaan kertomaan omasta “hetki, kun maailmani pysähtyi” -kokemuksestaan sosiaalisessa mediassa. Eli kertomaan omasta kokemuksesta, kun on kuullut omasta tai läheisen sairastumisesta syöpään. Missä olit, mitä teit ja miten uutinen vaikutti sinuun?

Lisätietoja kampanjasta ja videot löytyvät täältä: https://www.pohjanmaansyopayhdistys.fi/osallistu-tai-lahjoita/keraykset/

Koska kyseessä on puhtaasti viestinnällinen hyväntekeväisyyskampanja tärkeän asian puolesta, ei yhteistyöhön kuulu tällä kertaa PR-lähetystä. Kampanjaan hakeminen on myös vapaaehtoista, voit halutessasi jakaa kokemuksesi ilman erillistä hakemusta.

Toivomme sinutkin mukaan levittämään tietoa keräyksestä ja tällä tavoin tukemaan syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään selviämään uudenlaisesta arjesta.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Hyväntekeväisyyskampanja ja keräys ovat voimassa toukokuun loppuun saakka, pro bono hyväntekeväisyyssisällöt toivomme samalle aikaikkunalle.

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Jokainen vaikuttaja voi osallista Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen hyväntekeväisyys PR-kampanjaan. Erillistä hakemusta ei tarvita. Koska kyseessä on puhtaasti viestinnällinen hyväntekeväisyyskampanja tärkeän asian puolesta, ei yhteistyöhön kuulu tällä kertaa PR-lähetystä.
  2. Julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa kerrot kokemuksestasi.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: @botniacancer, hästägit: #stopsyöpä24 #hetkikunmaailmapysähtyi
    Tilin tägäys: @botniacancer
    Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom www.stopcancer.fi

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 31.05.2024 asti.
Hae

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!