Halkaise, täytä ja nauti Pågenin uusi minipulla – lupa syödä useampikin!

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Jos Pågenilla jotain osataan erityisen hyvin, niin se on pikkupullat. Nyt laskiaissesonkiin on tulossa jotain uutta ja mullistavaa: Små Semlebullar -minipullat. Halkaise, täytä lempitäytteelläsi ja nauti – näin helposti syntyy täyteläisen herkullinen minilaskiaispulla.

Uudenlaiset Pågenin minipullat on maustettu kardemummalla ja ne ovat ihanan pehmeitä. Pullat ovat toki herkullisia sellaisenaankin, mutta erityisen maukkaita halkaistuna ja täytettyinä. Täytteen saat tietysti valita ihan oman maun mukaan. Kokeile vaikkapa hilloa, mantelimassaa, keksilevitettä, salmiakkikermavaahtoa, pähkinä-suklaalevitettä – vain mielikuvitus on rajana! Ja koska pulla on pieni, on niitä lupa herkutella kerralla useampikin. Yhdestä pussista riittää useammallekin, sillä pussi sisältää noin 11 pullaa. Joskin nämä ovat niin herkullisia, ettei yksi pussi välttämättä riitä!

Halkaise, täytä ja nauti! Kuinka monta erilaista makunautintoa sinä keksit? Vai järjestätkö kaveriporukallesi hauskan kisan siitä, kuka täyttää parhaimman pullan? Anna mielikuvituksesi lentää, herätä luovuutesi, jaa mestariteoksesi ja inspiroi muitakin luomaan omia makunautintojaan. Mukana saa ja pitääkin olla hauskuttaa ja yhdessä tekemisen iloa!

PR-lähetyksessä saat tuotepaketin, joka sisältää 16 Pågenin Små Semlebullar -minipullapussia. Tuotepaketin arvo n. 30 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Hae mukaan Pågenin Små Semlebullar PR-lähetyksen vastaanottajaksi ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
  3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos Pågen TAI Saatu PR-lahja Pågen ja #prtuote #pågen #pågensuomi #småsemlebullar #minilaskiaispullat ja tägäät @pagensuomi @pagengifflarsuomi ja @somessacom
  4. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 05.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!