Osmia tuo luonnon tuoksuina lähellesi!

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Rakastatko luontoa ja haluaisit saada luonnon elämyksen kotiin, kylpyhuoneeseen tai saunaan? Luonnon tuoksujen innoittamissa Osmian tuotteissa aidot kokemukset kohtaavat laadukkaat ja luontoystävälliset tuotteet.

Luonto tuoksuina lähelläsi

Osmian huonetuoksuilla, tuoksukynttilöillä ja löylytuoksuilla tuot kotiisi ainutlaatuisen tunnelman ja Suomen luonnon ainutlaatuisena tuoksuelämyksenä.

Luonnollisesti säteilevä, sisältä ja ulkoa!

Nestesaippuoissa, palasaippuoissa ja kuorintasuoloissa yhdistyy korkealuokkaiset raaka-aineet sekä luonnon valloittavat, ihoa hellivät tuoksut, jotka täydentävät pesunautinnon.

Osmia Oy on kotimainen design- ja tuoksuyritys, jonka erikoisalaa ovat luontoon liittyvät tuoksut. Osmia valmistaa hyvältä tuoksuvia ja ympäristöystävällisiä tuotteita Herttoniemessä sijaitsevissa tiloissaan Helsingissä. Tuotevalikoimassa on tuoksukynttilöitä, huonetuoksuja, löylytuoksuja, shampoita, nestesaippuaa, käsintehtyjä saippuoita sekä muita saunakulttuuriin ja kodin sisustamiseen tuoksuilla liittyviä tuotteita. Osmian tuotteet on vastuullisesti kotimaassa valmistettuja tämän päivän kuluttajalle.

PR-kampanjan tavoitteena on kasvattaa kotimaisen Osmia brändin, brändin tuotteiden sekä verkkokaupan tunnettuutta kuluttajien keskuudessa, innostaen kokeiluhin ja jakaen inspiraatiota & suosituksia! Lähetyksessä saat testattavaksi Osmian tuotteita sisältävän paketin (arvo noin 60 euroa). Voit valita kahdesta eri tuotepaketista mieleisesi. Saat myös alennuskoodin Osmian verkkokauppaan, jota voit jakaa seuraajillesi.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Hae mukaan OsmianPR-lähetyksen vastaanottajaksi ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos Osmia, hästägit: #osmiafinland #luontotuoksuinalähelläsi sekä #prtuote. Tilin tägäys: @osmiafinland Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 01.03.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan kampanjaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!