Koe ylellisiä Spa-hetkiä kotona ihonhoidon erikoistuotteilla!

Gentle Face™ Exfoliator sisältää hienojakoista aprikoosinsiemenjauhetta, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja saa sen tuntumaan sileältä ja raikkaalta. Kuorintavoide sisältää kuolleita ihosoluja poistavia aktiivisia kasviuutteita, kuten hibiskuskukkauutetta, hienojakoista aprikoosinsiemenjauhetta ja pajunkuoriuutetta (luonnollinen salisyylihapon lähde). Lisäksi se sisältää useita ihoa hoitavia kasviuutteita kuten tyrniuutetta, tomaatti- ja rosmariiniuutetta, sekä hienomolekyylistä hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä nuorekkaan tuntuisen.

Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm on uudenlainen ylellinen puhdistustuote. Se syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti meikistä ja poistaa epäpuhtauksia. Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm muuttuu maitomaiseksi, kun se pääsee kosketukseen veden kanssa. Lopputuloksena on puhdas ja raikas iho.

Intense Marine™ Mask -kasvonaamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se sisältää muun muassa punaista merilevää ja tara-hedelmäuutetta, jotka suojaavat ihoa. Astaksantiini ja tyrniuute auttavat vähentämään näkyviä juonteita ja ryppyjä. Intense Marine™ Mask kirkastaa ihoa ja antaa sille hehkua. Syväkosteuttava naamio. Iho tuntuu vahvemmalta, sileämmältä ja kimmoisammalta. Palauttaa ihon suojaavan kerroksen tasapainoa.

Tuotteet ovat vegaanisia.

Kampanjassa halutaan tuodaan esiin tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Millainen on oma ihonhoitorutiinisi ja hemmotteluhetkesi? 🤍

 • Gentle Face™ Exfoliator
 • Pure & Deep Cleansing Balm
 • Intense Marine™ Mask
 • Arvo noin: 113€

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Huhti-toukokuu 2024

Ohjeet vaikuttajalle

 1. Hae mukaan ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
 2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1–2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
 3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos New Nordic TAI Saatu PR-tuote New Nordic ja #naturalmagic #beautyroutine #kauneusrutiini #ihonhoito #skincare #hyaluronicacid #herbalbased #newnordic #beautyinandout #glowingskin #hehkuvaiho #springskincare #mynewnordic #hydrationrange #beautifulskin #prtuote ja tägää @newnordicsuomi ja pienellä @somessacom.
 4. Jaa halutessasi seuraajillesi alekoodi, jonka somessa.com toimittaa sinulle valintasi yhteydessä.
 5. Sisällöissä tuodaan brändinäkyvyyttä NEW NORDIC:ille, fiilistellään ihonhoitotuotteita ja inspiroidaan seuraajia hoitamaan ja hemmottelemaan ihoaan. Esiin nostettavia asioita voivat olla esim. tuotteissa käytettävät kasviuutteet ja tuotteiden vegaanisuus. Pelkkien tuotekuvien sijasta olisi mahtavaa, jos sisällöissä näkyisi oma hemmotteluhetkesi tuotteiden parissa eli myös sinä itse.🤍

Muuta

 • Brändillä on kampanjasisällöille 3 kk käyttöoikeus omissa some- ja digikanavissa.
 • Brändi saattaa olla kiinnostunut ostamaan kampanjan sisältöjä jatkuvaan markkinointikäyttöön, eli ilmaise hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut myymään niitä. Voit myös ilmoittaa sisältöjesi hinnan.
 • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 01.05.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!