Gluteeniton ja vehnätön Moilas Free From kaurarieska

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Tarjoiluehdotuksia kaurarieskan ympäriltä.

Kauppojen pakastealtaisiin on maaliskuussa tulossa herkullinen ja pehmeänmakuinen uutuus-kaurarieska, joka on gluteeniton ja vehnätön. Syödäänkö perheessäsi tai lähipiirissäsi ennestään gluteenittomia tuotteita ja haluaisit vaihtelua ruokapöytään? Milloin ja miten sinä tarjoilisit Free From Rieskaa?

Kampanjan tavoitteena on tuoda esiin pakastealtaasta löytyvän rieskan gluteenittomuutta ja vehnättömyyttä sekä inspiroida omilla tarjoiluideoilla.

Moilas on Suomen suurin gluteeniton leipomo, jonka gluteenittomiin tuotteisiin luottavat keliaakikot, vilja-allergiset ja tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat. Yhä useampi kuluttaja tarvitsee ja arvostaa täyttä vehnättömyyttä. Moilas pakastaa tuotteet uunituoreina, heti ripeän jäähdytyksen jälkeen.Tuotteet ovat lisäaineettomia.

PR-lähetyksessä vaikuttajana saat 25 euron S-Ryhmän lahjakortin, jolla voit käydä hakemassa pakastealtaasta Moilas Free From Rieskaa sekä mahdollisia lisukkeita. Tuotteet ilmestyvät maaliskuun aikana kauppoihin ja parhaiten sitä löytyy Prismojen ja isompien S-Markettien pakastealtaista.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Moilas Free From Rieska PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Testaa tuotteita 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @moilasglutenfree (IG). Hästägit: #moilasglutenfree #gluteenitonta #kaurarieska sekä #prtuote. Tilin tägäys: @moilasglutenfree. Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä.
  4. Palautteesi tuotteesta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Raportoi palaute ja julkaisupäivä PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle
Hakuaika: 01.03.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!