Ota kaura osaksi monipuolista ruoanlaittoa

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Valitse ruokalautaselle vastuullisempi ja ravinteikkaampi vaihtoehto!

Kinnarin Tilalla kasvatetaan suomalaista, erittäin ravintorikasta ja puhdasta kauraa, josta valmistetaan aivan tilan vieressä pehmeänmakuisia ja täyteläisiä kauratuotteita. Kinnarin tilan tuotteilla on esimerkiksi riisiin verrattuna 70% pienempi hiilijalanjälki. Sen lisäksi, että kaura on eettinen valinta kaikkeen ruoanlaittoon, on viljassa vaikka kuinka paljon muutakin hyvää. Kaura on täynnä hyvää kuitua, se pitää verensokerin tasaisena ja kaura on erinomainen valinta ruokalautaselle aktiivisille ja paljon treenaaville sen proteiinin aminohappo-koostumuksen suhteen. Ja paljon muuta. Kinnarin Tila valmistaa kaurahiutaleensa höyryttämättä, minkä ansiosta niissä maku ja ravintoarvot säilyvät erityisen hyvin. Voit lukea lisää Kinnarin kauran ravintoarvoista ja hyödyistä sekä tutustua ruokaresepteihin Kinnarin Tilan kotisivuilta.

Kaura ansaitsee siis paikkansa ruokapöydässä aamupalan lisäksi pitkin päivää! Oletko kenties tutustunut jo ruokaisiin kaurasuurimoihin? Ne sopivat kaikkeen riisin sijasta!

Tässä kampanjassa sinulla on mahdollisuus lähteä oppimaan ja inspiroitumaan Kinnarin tilan kanssa kauran monipuolisista mahdollisuuksista ruoanlaitossa ja välipalahetkissä. Jaa omat kauraiset ruokakokeilusi ja osallistu #kauraalautaselle-ilmiöön! 🌾

PR-lähetyksessä vaikuttajana saat tuotelähetyksen, joka sisältää 2 x kaurasuurimo-pakkausta, 2 x rikottu kaurasuurimo -pakkausta sekä 1 x kaurahiutale-pakkausta. Tuotelähetyksen arvo on noin 35 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Kinnarin Tilan PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Testaa tuotteita 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta. Ohjaa tutustumaan Kinnarin Tilan kauratuotteisiin osoitteessa: www.kinnarintila.fi.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @kinnarintila, hästägit: #kinnarintila #kauraalautaselle sekä #prtuote.
    Tilin tägäys: @kinnarintila Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi tuotteesta on tässä kampanjassa asiakkaalle erityisen arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 20.03.2024 asti.
Hae

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!