Lihaa lihansyöjille. Kokeile luonnollista raakaravintoa lemmikillesi!

Minimiseuraajamäärä TIkTokissa: 1000

Liha- ja eläinperäinen rasva ovat sekä koiran että kissan ruokavalion peruspalikat. Lihasta ne saavat sopivia proteiineja ja aminohappoja, joita niiden elimistö tarvitsee pitääkseen lemmikin sisuskalut porskuttamassa. Kennelpakasteen lihojen ravintoaineita ei ole moukaroitu kaikenlaisilla tuotantoprosesseilla, joten ravinteet imeytyvät niistä paremmin kuin teollisemmista kuiva- ja märkäruoista. Kennelpakasteen liha on parasta erityisesti siksi, että se maistuu! Kennelpakasteen pöperöt sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Kaikki liha- ja kalapötköt ovat täydennysravintoja, joista saa erinomaisen pohjan raakaruokaan tai maistuvaa höystöä lemmikkisi kuivaraksuihin.

Haluaisitko tarjota rakkaalle lemmikillesi luonnollista, lisäaineetonta, kotimaista tuorepakastettua raakaruokaa? Hae mukaan ja sinulla on mahdollisuus saada lemmikillesi Kennelpakasteen raakaruoka-tuotepaketti. Esittele Tiktok-videolla tuotteita ja oman lemmikkisi iloinen ruokailuhetki!

Saat valita itse PR-lähetykseen (arvo 100€) haluamasi Kennelpakasteen raakaravinto-pakastetuotteita. Somessa.com toimittaa valituille vaikuttajille tilauslomakeen. Tuotteet toimitetaan kotiovelle rahdilla, joten varaudu sitoutumaan tuotepaketin vastaanottoon myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana (viikolla 4 tai 5).

Voit tutustua Kennelpakasteen raakaravintovalikoimaan tästä. Valikoimassa on esimerkiksi jauhettua broilerinlihaa, kalkkunanlihaa, lohta, naudanlihaa, naudan lihaseosta, naudanmahaa, sianlihaa sekä sisävesien järvikalaa. Kennelpakasteella on myös valikoimassa herkkutuotteita, kuten kuivattua naudan mahaa tai possunkorvia.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Hae mukaan Kennelpakasteen PR-lähetyksen vastaanottajaksi.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, julkaise TikTokissa 1 video, jossa tuotteet näkyvät mieluiten käytössä.
  3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun Mainos TAI Saatu PR-lähetys Kennelpakaste.
    Hästägit: #prtuote #kennelpakaste #raakaravinto #koiranruoka (tai #kissanruoka) ja pienellä @somessacom
  4. Linkki: Voit ohjata seuraajasi tutustumaan tuotteisiin Kennelpakasteen kotisivuille https://kennelpakaste.fi/.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 05.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!