Ideapark Lempäälä on talviloman paras pysäkki!

Minimiseuraajamärä 1000

Tässä PR-kampanjassa tuodaan esiin vinkkejä siitä, miksi Ideapark on talviloman paras pysäkki! Erityisesti halutaan nostaa esiin Ideapark Lempäälän elämyspalveluita.

Ideaparkissa on totta kai yli 150 liikettä, ravintolaa ja kahvilaa, mutta myös paljon erilaisia elämyksiä ja tapahtumia. Talvilomalla on oiva mahdollisuus pitää hauskaa Viihdekeskuksen kartingissa, minigolfissa, keilauksessa tai lasten Skidiparkissa. Kulttuurikeskus PiiPoossa puolestaan perehdytään Kirsi Kunnas 100 -juhlavuoteen. Ideaparkin sydämessä, Keskusaukiolla, nähdään mm. Mimi ja Kuku, keppihevosten estekisat sekä Ella ja Helmi. Bläk Boksissa jännitetään F-liigaotteluita. Tutustu tarjontaan ja talviloman ohjelmaan: https://lempaala.ideapark.fi/. Tapahtumat ovat F-liigaotteluita lukuun ottamatta maksuttomia.

PR-kampanjassa vaikuttaja saa vapaan pääsyn yhdelle aktiviteettiin (karting, keilaus, minigolf tai lasten Skidipark) Viihdekeskuksessa sekä 100€:n arvoisen Ideapark-lahjakortin, jolla voi hankkia lisää aktiviteetteja, ruokailla tai shoppailla Ideaparkissa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Helmikuu 2024

Ohjeet tuotetestaukseen:

  1. Hae mukaan Ideapark Lempäälän talviloman PR-kampanjaan  ja kerro hakemuksessasi missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Jos tulet hyväkstytyksi yhteistyöhön, saat sähköpostitse tiedon valinnasta sekä ohjeet lahjakortin noutoon sekä ilmaisen aktiviteetin lunastukseen Ideaparkissa. Vieraile Ideapark Lempäälässä pe 16.2. – su 25.2. välisenä aikana ja julkaise myös sisällöt tuolla aikavälillä.
    Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos @ideapark.lempaala ja #prtuote #ideaparklempäälä #enemmänkuinerilainen  ja tägäät @ideapark.lempaala ja @somessacom. Huom! Instagram Feed julkaisuissa merkitse tilit tägäyksenä.
  3. Palautteesi tuotteesta/palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-Shopiin testaamasti tuotteen ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 26.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!