Hemmottele hiuksiasi ravitsevilla, ihanan tuoksuisilla Hair Volume™ -tuotteilla!

NEW NORDIC on kasviuutteiden asiantuntija, joka uskoo, että kauneus ja terveys kulkevat käsi kädessä. Yritys on kehittänyt kasvipohjaisia ravintolisiä ja kauneudenhoitotuotteita jo yli 30 vuoden ajan, ja on tunnettu laadukkaista, luonnollisista ainesosistaan ja tuotteidensa tehokkuudesta. Asiakkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen on yrityksen ydin, ja he tarjoavat ainutlaatuisen lähestymistavan kauneuden ja terveyden hoitoon sisäisesti ja ulkoisesti.

NEW NORDIC Hair Volume™ – sarjan hoitotuotteet hellivät hiuksiasi, kosteuttaen niitä ja tehden niistä kiiltävät ja pehmeät. Hennosti kookokselta ja omenalta tuoksuvat hiustenhoitotuotteet tekevät hoitohetkestä nautinnollisen. Omenamakuinen hiusvitamiini on herkullinen tapa ylläpitää hiusten hyvinvointia.

Haluaisitko päästä kokeilemaan näitä hiuksia hoitavia tuotteita? Kampanjassa halutaan tuodaan esiin Hair Volume™ – sarjan tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Millainen on oma hiustenhoito- ja hemmotteluhetkesi? 🤍

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet:

 • Hair Volume™-shampoo
 • Hair Volume™-hoitoaine
 • Hair Volume™Shine Serum -hoitoöljy
 • Hair Volume™ Repair Mask – hiusnaamio
 • Hair Volume™ GUMMIES
 • Arvo: 134€

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

 1. Hae mukaan ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
 2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1–2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
 3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos New Nordic TAI Saatu PR-tuote New Nordic ja #BeautyInandOut #Hairgoals #Hiusvitamiini #mynewnordic #hairvolume #terveethiukset #kauniithiukset #kauneus #prtuote ja tägää @newnordicsuomi ja pienellä @somessacom.
 4. Jaa halutessasi seuraajillesi alekoodi, jonka somessa.com toimittaa sinulle valintasi yhteydessä.
 5. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi tuotteesta ja kokemuksestasi on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisista kommenteistasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.
 6. Sisällöissä tuodaan brändinäkyvyyttä NEW NORDIC:ille, fiilistellään Hair Volume™ -tuotteita ja inspiroidaan seuraajia hoitamaan ja hemmottelemaan hiuksiaan. Esiin nostettavia asioita voivat olla esim. tuotteissa käytettävät kasviuutteet sekä hiusten ja hiuspohjan hoitaminen sisäisesti ja ulkoisesti. Pelkkien tuotekuvien sijasta olisi mahtavaa, jos sisällöissä näkyisi oma hemmotteluhetkesi tuotteiden parissa eli myös sinä itse.🤍

Muuta

 • Brändillä on kampanjasisällöille 3 kk käyttöoikeus omissa some- ja digikanavissa.
 • Brändi saattaa olla kiinnostunut ostamaan kampanjan sisältöjä jatkuvaan markkinointikäyttöön, eli ilmaise hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut myymään niitä. Voit myös ilmoittaa sisältöjesi hinnan.
 • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 05.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!