Natural Magic anti-ageing -sarja ikääntyvälle iholle

Iho tuntuu silkkisemmältä, pehmeältä ja nuorekkaammalta jo kolmen viikon käytön jälkeen. Natural Magic™ ihonhoitotuotteet hoitavat ihoasi kasviuutteiden voimalla.

Tuotteet sisältävät mm. levästä saatavaa astaksantiinia, jolla on antioksidatiivinen vaikutus, ja fermentoitua granaattiomenauutetta, tyrniuutetta, hydrolysoitua hyaluronihappoa sekä useita muita aktiivisia kasviuutteita. Sopii erityisen hyvin +40 iholle, jolle on jo ilmestynyt vanhenemisen ensimmäisiä merkkejä kuten silmänympärysjuonteita ja alkavia ryppyjä. Normaalille ja kuivalle iholle. Tuotteet ovat vegaanisia.

Haluaisitko päästä kokeilemaan Natural Magic™ -tuotteita? Kampanjassa halutaan tuodaan esiin sarjan tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Millainen on oma ihonhoitorutiinisi ja hemmotteluhetkesi? 🤍

 • Natural Magic™ Cream
 • Natural Magic™ Firming Serum
 • Amazing Eye™ Cream
 • Arvo noin: 104€

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Huhti-toukokuu 2024

Ohjeet vaikuttajalle

 1. Hae mukaan ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
 2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1–2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
 3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos New Nordic TAI Saatu PR-tuote New Nordic ja #naturalmagic #beautyroutine #kauneusrutiini #ihonhoito #skincare #hyaluronicacid #herbalbased #newnordic #beautyinandout #glowingskin #hehkuvaiho #springskincare #mynewnordic #hydrationrange #beautifulskin #prtuote ja tägää @newnordicsuomi ja pienellä @somessacom.
 4. Jaa halutessasi seuraajillesi alekoodi, jonka somessa.com toimittaa sinulle valintasi yhteydessä.
 5. Sisällöissä tuodaan brändinäkyvyyttä NEW NORDIC:ille, fiilistellään ihonhoitotuotteita ja inspiroidaan seuraajia hoitamaan ja hemmottelemaan ihoaan. Esiin nostettavia asioita voivat olla esim. tuotteissa käytettävät kasviuutteet ja tuotteiden vegaanisuus. Pelkkien tuotekuvien sijasta olisi mahtavaa, jos sisällöissä näkyisi oma hemmotteluhetkesi tuotteiden parissa eli myös sinä itse.🤍

Muuta

 • Brändillä on kampanjasisällöille 3 kk käyttöoikeus omissa some- ja digikanavissa.
 • Brändi saattaa olla kiinnostunut ostamaan kampanjan sisältöjä jatkuvaan markkinointikäyttöön, eli ilmaise hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut myymään niitä. Voit myös ilmoittaa sisältöjesi hinnan.
 • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 01.05.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!