FitMama™ – valmennus äideille. Haluatko alkaa panostamaan omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen?

Minimiseuraajamärä 1000

FitMama -valmennus on suunniteltu sinulle, joka olet palautunut synnytyksestä ja haluat jatkaa matkaasi kohti hyvinvoivaa äitiyttä. Valmennus auttaa palauttamaan itseluottamuksen liikuntaan ja vahvistaa lihaskuntoasi. Fitmamasta saat juuri omaan äitiyteesi ja elämäntilaneesi sopivan treeniohjelman, ammattitaitoista ohjausta ja kokonaisvaltaisia harjoituksia tukemaan sekä kehosi että mielesi hyvinvointia.

Fitfarmin PR-kampanjassa saat pääsyn  FitMama™-valmennukseen, jonka sisältö tulee käyttöösi Fitfarm-sovelluksessa 16.2. Valmennuksen arvo 89€.

Toivomme vaikuttajien tuovan julkaisuissaan esiin valmennuksen sisällön sijasta halua panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen äitinä. ❤

Lue lisää valmennuksesta: https://www.fitfarm.fi/products/fitmama-uusi

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Helmikuu 2024

Ohjeet tuotetestaukseen:

  1. Tilaa PR-shopista maksuton Fitfarm-valmennus ja kerro hakemuksessasi missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Jos tulet hyväkstytyksi yhteistyöhön, saat sähköpostitse kutsulinkin valmennukseen. Liity mukaan valmennukseen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä kanavassasi 12.-19.2.2024 välisenä aikana.
    Huom! Sinun ei tarvitse kertoa valmennuksen sisällöstä, vaan enemmänkin omasta halusta panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen.
    Merkitse julkaisun alkuun tunniste Mainos Fitfarm ja  #prtuote #fitfarm #verkkovalmennus #fitmama #liikunnaniloa ja tägäät @fitfarmofficial ja @somessacom. Huom! Instagram Feed julkaisuissa merkitse tilit tägäyksenä.
  3. Palautteesi tuotteesta/palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-Shopiin testaamasti tuotteen ”palaute”-kohdan alle.
  4. Fitfarm on kiinnostunut ostamaan erikseen parhaita sisältöjä omaan markkinointiinsa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 26.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!