FelixNixit – Inspiraatiota helppoon ja nopeaan herkutteluun!

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

FelixNixit ovat helppoja ja herkullisia ruokakikkoja ja maustamisideoita, jotka onnistuvat Felix-majoneeseilla, -salaattikastikkeilla ja -ketsupeilla.

Nixaile Felix-tuotteilla arkiruuista herkullisia mixejä! Onko sulla jokin ruokanixi, jonka haluat jakaa seuraajillesi? Voit testailla ja tuunailla Felix-kastikkeilla herkullisia annoksia niin arkeen kuin juhlaan.

Tässä kampanjassa annetaan inspiraatiota simppeleistä, maustamiseen liittyvistä nixi-vinkeistä. Julkaisuihin voi tuoda mukaan erilaisia näkökulmia, kuten vastuullisuus, ruuanlaiton helppous ja hauskuus, kokkailu yksin, kaveriporukalla tai perheen kesken. Välipalat, tuunausvinkit ja hävikkiherkut ovat myös tervetulleita – ja ihan mitkä vaan ideat, joihin FelixNixit-boxi sinut inspiroi!

Felixin kastikevalikoimaan tulee keväällä 2024 kolme uutuutta ja ne sujautetaan mukaan PR-boxiin, mutta tämän kampanjan tarkoitus ei ole keskittyä niihin. Sivulauseessa voi kyllä mainita uutuudesta, mutta nixeihin on hyvä käyttää monipuolisesti Felixin tuotevalikoimaa painottuen ketsuppeihin, majoneeseihin ja salaattikastikkeisiin.

FelixNixit-tuotepaketin arvo on n. 30 €.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua FelixNixit PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Testaa tuotteita julkaise viikkojen 14-18 välillä haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta. Voit ohjata seuraajasi jakamaan omat nixinsä Felixin kampanjasivulle: www.felixnixit.fi (avataan 25.3.2024). Sivustolla kerätään kevään ja kesän aikana kuluttajien omia nixejä teemalla: Inspiroidu nixeistä ja voita Felix-palkintoja!
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @felix_suomi, hästägit: #felixsuomi #felixnixit sekä #prtuote.
    Tilin tägäys: @felix_suomi Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi tuotteesta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle.
  5. Asiakas on kiinnostunut ostamaan vaikuttajien kuvia Felixin mainoskäyttöön.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 20.03.2024 asti.
Hae

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!