Europark tarjoaa helppoa & huoletonta pysäköintiä Helsingin keskustassa! (arvo 400€)

Minimiseuraajamäärä: Instagram 1000 / TikTok: 3000

Houkutteleeko teatterireissu kavereiden kanssa, ravintolaillallinen puolison kanssa tai perheen kesken vietetty aktiivipäivä Helsingin keskustassa? Tai autoiletko muutoin usein ihan ytimessä? Miltä kuulostaa, että sinä voit asioida keskustassa huolettomasti, kun autosi on samaan aikaan turvallisesti tallessa ja pysyy lämpimänä? Ei siis turhaa pysäköinipakkojen etsimistä ja keskustan liikenteessä sekkailemista. Pysäköimällä EuroParkin kohteisiin helpotat arkea ja elämää, sillä kohteet löytyvät aivan palveluiden vierestä, ihan ytimestä. Tilavissa parkkihalleissa pysäköiminen on mielekästä ja kätevää!

Ilmoituksessa olevat kuvat ovat malli esimerkkejä siitä, millaisia kuvia parkkihalleissa voit ottaa. Toivomme, että pysäköintikohteet näkyisivät myös kuvissasi. Huom: Autoja kuvatessa huomioithan, ettei muiden autojen rekisteritunnukset näy.

EuroPark on pysäköinnin edelläkävijä, joka tarjoaa laadukkaita pysäköintipalveluita Helsingistä Rovaniemelle, yli 25 kaupungissa ympäri Suomen. EuroParkin puomittomat pysäköintikohteet tekevät pysäköinnistä entistäkin sujuvampaa ja helpompaa, lisäksi pysäköintihalleissa autosi pysyy suojassa mm. sateelta ja lumelta. Vältä keskustan ruuhkat ajamalla lähimmältä sisäänajoväylältä sisään pysäköintihalliin – Helsingin keskustan kohteista pääset mukavasti maanalaisia reittejä pitkin lähelle kaikkea. Katso tarkemmat kohdetiedot täältä: www.europark.fi 

Tässä PR-kampanjassa voit pysäköidä kätevästi EuroParkin Helsingin keskustan neljään pysäköintipalveluja tarjoavaan parkkihalliin tarpeesi mukaan ja helpotat näin visiittiä Helsingin keskustassa.

Vaikuttaja saa PR-lähetyksenä pysäköintiluvan (arvo 400€ ), joka on 1 kk ajan (ajalla 15.1.-14.2. ) voimassa seuraavissa Helsingin keskustan pysäköintikohteissa: P-CityForum, P-Kamppi, P-Kluuvi ja P-Eliel.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Europarkin pysäköintiluvan (ajalle 15.1.-14.2. ) PR-lähetykseen kerro, missä some-kanavassa tekisit julkaisut (Instagram tai TikTok).
  2. Tutustu palveluun ohjeistuksen mukaan ja halutessasi jaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi liittyen miten Europarkin pysäköintihallit helpottivat asiointiasi keskustassa.
  3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä(kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta): Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos TAI Saatu PR-palvelu @europarkfinland ja #prtuote ja #europark #europarkfinland #helpompaapysäköintiä #pysäköinti #helsinki sekä tägää @europarkfinland ja @somessacomHuom! Varmista, että tägäykset ja aihetunnisteet ovat kaikissa julkaisuissa aktiivisia. Storyihin riittää pelkkä mainosmerkintä ja yritysten tägäys.
  4. Halutessasi voit jakaa seuraajillesi linkin. https://www.europark.fi/
  5. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.

Hakuaika: 05.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!