Häiritseekö kipu lihaksissa tai nivelissä liikuntaharrastustasi? Cetilar vähentää tulehdusta ja kipua, jotta sinä voisit pysyä liikkeessä.

Lähes jokainen liikuntaa harrastava kärsii toisinaan lihasvenähdyksistä ja nyrjähdyksistä. Polven tai lonkan nivelrikkoa puolestaan sairastaa Suomessa jopa 5-8% yli 30-vuotiaista.

Tuoteuutuus Cetilar® vastaa kivunhoitoon patentoidulla, luonnollisella menetelmällä, joka hoitaa lihaksia, niveliä ja jänteitä tehokkaasti. Tulehduksellisessa tilassa olevat solukalvot menettävät rasvahappoja, mistä tulehdusprosessi alkaa. Cetilar® sisältää setyloituja rasvahappoja, jotka imeytyvät ihon läpi ja korjaavat solukalvojen ja nivelkalvojen lipidipitoisuutta mekaanisesti. Tulehdus ja kipu vähenevät, ja nivelten liikkuvuus paranee. Paikallisesti iholle asetettavat hoitava tyyny ja teippi sekä iholle levitettävä voide vähentävät lihas- ja nivelvaivoja ilman perinteisille kipulääkkeille tyypillisiä haittavaikutuksia.

Haluaisitko testata Cetilar®-tuotteita ja kertoa omista kokemuksistasi? 

Cetilar® tuotteita käytetään nivelrikon aiheuttamiin niveloireisiin parantamaan nivelten toimintaa ja liikelaajuutta sekä vähentämään kipua. Ne sopivat myös vammojen ja tulehduksien toiminnalliseen kuntoutukseen ja urheiluvammojen jälkeiseen nivelten palautumiseen.

Cetilar® tuotteet sopivat lääkkeettömyytensä takia käytettäväksi kaikille ilman yhteisvaikutuksia tai käyttöaikarajoitteita.

PR-lähetys (arvo 60€)  sisältää:

  • 1 x Cetilar® voiteen
  • 1 x Cetilar® tyynyn (patch)
  • 1 x Cetilar® teipin

Lue lisää: https://www.sabora.fi/cetilar/
Cetilar® tuotteet ovat CE 0373 lääkinnällisiä laitteita, Valmistaja Pharmanutra SpA. Markkinoija Suomessa Sabora Pharma Oy.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Hae mukaan Cetilar PR-lähetyksen vastaanottajaksi ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotepaketin ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / TikTok tai muussa kanavassa, jossa tuotteet näkyvät mietuiten käytössä.
  3. Suositus PR-julkaisujen mainosmerkinnöistä (kuluttajansuojalaki mainonnan tunnistettavuudesta). Merkitse julkaisun alkuun Mainos TAI Saatu PR-lähetys @cetilar.fi. Hästägit: #cetilar #nivelrikko #saborapharma #prtuote. Tägää kuviin ja storyihin tilit: @cetilar.fi ja pienellä @somessacom
  4. Linkki: Voit ohjata seuraajasi tutustumaan tuotteisiin Sabora Pharman kotisivuille.
  5. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 12.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!