Brunbergin keväisen raikas kausiuutuus: Appelsiinisuukko!

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Uusi kausimaku appelsiini on kuin virkistävä tuulahdus tropiikista. Tässä suukossa yhdistyy klassinen makupari, raikas appelsiini ja pehmeän täyteläinen tumma suklaa. Ohuen suklaahupun alla on höyhenenkevyt sitruksinen appelsiinivaahto ja pohjassa maukas vohveli. Samalla myös suukkojen pakkaus on kokenut raikkaan uudistuksen.

Kampanjassa halutaan innostaa maistamaan kevätkauden uutuutta Appelsiinisuukkoa. Miltä sinun keväinen suukko maistuu? Mihin kaikkiin hetkiin Brunbergin uutuussuukot sopivat? Keväinen tunnelma ja uusi makuelämys Appelsiinisuukko tuovat tropiikin alkukevääseen ja hymyn huulille.

Brunberg on pienestä porvoolaisesta leipomosta alkunsa saanut 150-vuotias suomalaisten arvostama makeistehdas, jonka täyteläiset ja tinkimättömän laadukkaat tuotteet ovat tuottaneet iloa useille sukupolville. Vuonna 1951 valikoimaan tulleet suklaakuorrutteiset vaahtomakeiset ovat ilahduttava makuelämys, joita annetaan lahjaksi, tuodaan tuliaisiksi ja tarjoillaan niin kahvipöydässä kuin tapahtumissa. Suukot ovat olleet yksi Brunbergin myydyimmistä tuotteista siitä lähtien, kun niitä alettiin valmistaa yli 70 vuotta sitten. Perusvalikoiman makuja ovat vanilja, mansikka ja mocca, ja tämän lisäksi kausimakuja valmistetaan ympäri vuoden.

PR-lähetyksessä vaikuttajana saat tuotelähetyksen, joka sisältää 12 rasiaa Appelsiinisuukkoja. Tuotelähetyksen arvo noin 29 euroa.

Maista ja ihastu keväiseen Appelsiinisuukkoon!

Brunberg Appelsiinisuukki

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Hae mukaan Pågenin Små Semlebullar PR-lähetyksen vastaanottajaksi ja kerro missä kanavassa tekisit julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi kampanjaan, tee haluamasi määrä julkaisuja 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteet ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuotteet.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos Brunberg, hästägit: #brunberg #appelsiinisuukko #brunbergsuukko sekä #prtuote. Tilin tägäys: @brunberg_oy Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi, eli käy jättämässä lyhyt palaute tuotteista sekä sisältöjen julkaisupäivämäärä PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Palautteesi palvelusta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Asiakkaalla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 01.03.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!