Brunbergin tehtaanmyymälä – kesän makein vierailukohde!

Minimiseuraajamäärä: IG 2000 / TIKTOK 3000

Jos suunnittelet kesäretkeä Porvoossa, yksi ehdottomista käyntikohteista on Brunbergin tehtaanmyymälä. Tämä herkkumyymälä on vakiinnuttanut paikkansa sekä paikallisten että matkailijoiden sydämissä – eikä suotta! Myymälässä voit maistella valikoituja makeisia ja ostaa kuuluisia herkkuja, kuten suukkoja, tryffeleitä, lakuja, toffeeta, käsin tehtyä suklaata ja marmeladeja sekä uutuuksia ja makeisia, joita saa vain Porvoosta.

Toukokuussa 2021 valmistui 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Brunbergin uusi tehtaanmyymälä, joka sijaitsee makeistehtaan viereisellä tontilla. Uusi myymälä tarjoaa vierailijoille esteettömän ja avaran tilan sekä mahdollisuuden seurata artesaanisuklaan valmistusta. Pihalla on laajat pysäköintitilat, keinuja, kaupunkipyörävarikko ja sähköautojen latauspiste.

Elämyksellinen tehtaanmyymälä on myös täydellinen paikka hankkia tuliaiset ja lahjat. Brunbergin makeiset ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja erikoisruokavalioiden huomioimisesta, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kaikille herkkusuille. Tehtaanmyymälästä on mahdollista ostaa makeisia isommissa pakkauksissa ja tarjolla on myös hukkatuotteita, jotka eivät kokonsa, muotonsa tai pakkausvirheiden vuoksi kelpaa tavalliseen myyntiin, vaikka maku on taatusti yhtä herkullinen.

Historiallinen Porvoo itsessään on kaunis matkakohde ja Brunbergin tehtaanmyymälä täydentää tämän vierailun mukavasti. Kävely idyllisessä vanhassa kaupungissa, paikallisten nähtävyyksien ihailu ja pysähtyminen tehtaanmyymälässä luovat mieleenpainuvan päivän. Brunberg luo jokaisen päivän makeimman hetken ja tämä kokemus jää mieleen ja tuo iloa pitkään vierailun jälkeenkin.

Tässä PR-kampanjassa vaikuttaja pääsee vierailemaan Brunbergin tehtaanmyymälässä Porvoossa viikkojen 24–26 välillä (juhannuksena tehtaanmyymälä on suljettu 21.-23.6). Jokainen vaikuttaja saa tehtaanmyymälästä mukaansa makeisia sisältävän tuotepaketin, jonka arvo on 27 euroa.

Jokaisen päivän makein hetki!

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Viikot 24-26

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Brunbergin PR-kampanjaan ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Jos tulet valituksi mukaan kampanjaan, vieraile Porvoossa Brunbergin tehtaanmyymälässä viikkojen 24–26 aikana, nouda tuotepaketti tehtaanmyymälästä ja julkaise  haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa kerrot kokemuksestasi viearailusta ja tuotteista.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: PR @brunberg_oy hästägit: #brunberg #tehtaanmyymälä #visitporvoo Tilin tägäys: @brunberg_oy Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä. Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen kampanjan jälkeen PR-shopiin ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 02.06.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
k-18
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
k-18
Avoin
Hartwall
Leikkisä Veuve du Vernay Ice Rosé -kuohuva lämpimiin kesäiltoihin!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Puuhaa kesäksi koko perheelle!
Puuhaa koko kesäksi!
PR-Shop
Päättynyt
Kaupallinen yhteistyö
Päättynyt
Repolar lemmikkituotteet
Luonnollista apua lemmikillesi Repolarin hoitotuotteilla