Haluatko kasvattaa kestävästi Biolanin kanssa?

Minimiseuraajamäärä 1000 Instagramissa tai 3000 TikTokissa

Haluatko kasvattaa kestävästi? Tule mukaan Biolanin kevään kampanjaan ja testaa tuotteitamme. Haemme mukaan huonekasveista ja taimikasvatuksesta kiinnostuneita vaikuttajia. Voit olla aloitteleva tai kokenut viherpeukalo, kunhan olet innostunut ja kiinnostunut kasvien hoidosta.

Kiertotalouden periaatteet ovat ohjanneet työtämme Biolanilla siitä saakka, kun yritys 50 vuotta sitten perustettiin. Nyt jo viiden vuosikymmenen ajan Suomen viherpeukalot ovat löytäneet Biolanin tuotteet kanankakasta kompostoreihin ja kuivakäymälöistä turpeettomaan multaan.

Me Biolanilla haluamme tehdä kasvattamisesta kestävää. Tuotevalikoimassamme on runsaasti lannoitteita ja multatuotteita, jotka soveltuvat luomukasvatukseen. Tuotteidemme valmistuksessa käytetään pitkälti uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja vastuullisuuslupauksemme mukaisesti tulemme lisäämään niiden käyttöä.

Tule kanssamme kasvattamaan kestävästi ja kertomaan kokemuksesi huonekasvien hoidosta ja/tai taimikasvatuksesta.

Tuotepakettimme sisältää tuotteita huonekasvien keväthuoltoon ja taimikasvatukseen.

Me Biolanilla haluamme tehdä kasvattamisesta kestävää. Tuotevalikoimassamme on runsaasti lannoitteita ja multatuotteita, jotka soveltuvat luomukasvatukseen.

Saat testattavaksi

 • Biolan Viherkasvimultaa, joka on kuohkea turpeeton erikoismulta kaikille kodin ruukkukasveille. Se sisältää runsaasti pitkävaikutteisia ravinteita sekä biohiiltä ja kasvualustasammalta, jotka helpottavat kastelua. Soveltuu luomukasvatukseen.
 • Biolan Musta Multaa, joka on multaseos kaikille kukkiville ruukkukasveille ja viherkasveille. Se soveltuu luomukasvatukseen. Musta Multaan muodostuu vuosia kestävä ilmava mururakenne, kun esikostutat mullan ennen käyttöä.
 • Biolan Ravinnenesteen, joka on eloperäinen ravinneliuos kaikille huonekasveille ja myös taimille. Soveltuu luomukasvatukseen.
 • Biolan Ravinnepuikkoja, jotka ovat hygienisoitu orgaaninen ravinne kaikkien huonekasvien lannoitukseen. Ravinnepuikkoja lisätään kasvin multaan kerran kuukaudessa pakkauksen ohjeen mukaan. Soveltuu luomukasvatukseen.
 • Biolan Kylvö- ja taimimulta on hienojakoinen multaseos, joka on suunniteltu erityisesti kylvöihin ja taimikasvatukseen. Se soveltuu luomukasvatukseen.
 • Biolan Pienoiskasvihuoneen ja Sammalnapit helppoon esikasvatukseen. Pienoiskasvihuone takaa tasaiset esikasvatusolosuhteet. Pienoiskasvihuone sisältää 12 Sammalnappia, jotka sopivat hyvin taimien esikasvatukseen, sillä ne pidättävät hyvin kosteutta, mutta säilyvät silti ilmavina.
 • Biolan Yrtti- ja taimilannoite on jauhemainen lannoite taimille, yrteille ja salaateille. Se sisältää kaikkia kasvin tarvitsemia pää- ja hivenravinteita ja soveltuu myös luomuviljelyyn

Tuotepaketin arvo on noin 50 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Kevät 2024

Ohjeet testaukseen

 1. Tilaa PR-shopista maksuton Biolanin tuotepaketti, valitse haluatko tehdä julkaisut huonekasvien keväthuollosta vai taimikasvatuksesta ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
 2. Testaa tuotteita 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta.
 3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @biolansuomi (IG). Hästägit: #biolan #kasvatakestävästi sekä #prtuote. Tilin tägäys: @biolansuomi. Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä.
 4. Palautteesi tuotteesta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Raportoi palaute ja julkaisupäivä PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle

Muuta

 • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
 • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 27.01.2024 asti.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!