Startataan kevät ja kasvatus Biolanin kanssa!

Minimiseuraajamäärä 1000 Instagramissa tai 3000 TikTokissa

Startataan kevät ja kasvatus yhdessä Biolanin kanssa! Tule mukaan Biolanin kevään kasvatuskampanjaan, testaa tuotteitamme ja vieraile Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 21.-24.3.2024.

Haemme PR-kampanjaan mukaan kevään esikasvatuksesta kiinnostuneita vaikuttajia. Voit olla aloitteleva tai kokenut viherpeukalo, kunhan olet innostunut ja kiinnostunut taimikasvatuksesta. Kampanjan fokuksessa on kevään esikasvatuspuuhat, Biolanin pienoiskasvihuone ja Biolanin Kanankakka. Bonuksena pääset vierailemaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 1.-24.3.2024. Tule mukaan inspiroitumaan ja inspiroimaan seuraajiasi kevään kasvatuspuuhiin – helposti ja näppärästi!

Kiertotalouden periaatteet ovat ohjanneet työtämme Biolanilla siitä saakka, kun yritys 50 vuotta(https://www.biolan.fi/biolan-50-vuotta) sitten perustettiin. Nyt jo viiden vuosikymmenen ajan Suomen viherpeukalot ovat löytäneet Biolanin tuotteet kanankakasta kompostoreihin ja kuivakäymälöistä turpeettomaan multaan.

Me Biolanilla haluamme tehdä kasvattamisesta kestävää. Tuotevalikoimassamme on runsaasti lannoitteita ja multatuotteita, jotka soveltuvat luomukasvatukseen. Tuotteidemme valmistuksessa käytetään pitkälti uusiutuvia ja kierrätettyjä raaka-aineita, ja vastuullisuuslupauksemme (https://www.biolan.fi/biolan/vastuullisuus-biolanilla.html) mukaisesti tulemme lisäämään niiden käyttöä.

Tule kanssamme kasvattamaan kestävästi ja kertomaan kokemuksesi taimikasvatuksesta sekä vierailemaan Kevätmessuilla 21-24.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Tuotepakettimme sisältää tuotteita kevään esikasvatukseen. Lähetyksessä saat:

  • Biolan Pienoiskasvihuoneen helppoon esikasvatukseen. Pienoiskasvihuone takaa tasaiset esikasvatusolosuhteet. Pienoiskasvihuone sisältää 12 Sammalnappia, jotka sopivat hyvin taimien esikasvatukseen, sillä ne pidättävät hyvin kosteutta, mutta säilyvät silti ilmavina.
  • Biolanin Kanankakkaa, joka soveltuu kaikkien huone- ja parvekekasvien lannoitukseen. Kanankakkarakeista kasvit saavat kaikkia tarvitsemiaan pää- ja hivenravinteita. Tuote on valmistettu kompostoidusta broilerinlannasta, merilevä- ja muista kasviperäisistä jauheista ja se soveltuu luomuviljelyyn.
  • Siemeniä
  • Liput Kevätmessuille 21-24.3.2024 Helsingin Messukeskukseen

Tuotepaketin arvo on noin 50 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
2 viikon sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Tilaa PR-shopista maksuton Biolanin tuotepaketti ja kerro missä kanavassa teet julkaisut.
  2. Testaa tuotteita 1-2 viikon sisällä siitä, kun saat tuotteen ja julkaise haluamasi määrä sisältöä Instagram Story / Instagram Feed / Instagram Reels / Facebook / TikTok tai muussa kanavassa, jossa näkyy tuote ja/tai jaat kokemuksiasi tuotteesta.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: Mainos @biolansuomi (IG). Hästägit: #biolan #kasvatakestävästi sekä #prtuote. Tilin tägäys: @biolansuomi. Huom! Merkitse asiakkaan tili myös Feed-kuvaan täginä.
  4. Palautteesi tuotteesta on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Raportoi palaute ja julkaisupäivä PR-shopiin testaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 31.03.2024 asti.
Hae

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!