Avène Cleanance – paras liittolaisesi epäpuhtaan ihon hoidossa! 

MInimiseuraajamäärä: TikTok 3000

Oletko intohimoinen kauneudenhoidon ja ihonhoidon ystävä, joka rakastaa jakaa tietoa ja inspiroida seuraajiaan? Hae mukaan PR-yhteistyöhön tutustumaan Avènen Cleanance -tuotesarjaan, joka on suunniteltu erityisesti epäpuhtaalle iholle.

Kampanjassa halutaan tuoda esille Avènen Cleanance-tuotesarjaa, jolla on laaja tuotevalikoima tehokkaita tuotteita epäpuhtaalle ja akneen taipuvaiselle iholle, jotka sopivat käytettäväksi yksinään tai yhdessä. Tuotteet on kehitetty herkän ihon tarpeet huomioiden ja ovat hyvin siedettyjä. Sarjan tähtituote Comedomed on innovaatio, joka on avuksi epäpuhtauksien ehkäisyssä jo ennen niiden näkymistä ihon pinnalla.

Kampanjaan toivotaan mukaan vaikuttajia, jotka kärsivät epäpuhtaasta ihosta ja kaipaavat siihen helpotusta. Mukaan halutaan sekä naisia että miehiä.

PR-lähetyksessä saat Avènen Cleanance -tuotepaketin, jonka arvo on noin 40 euroa. Lähetyksessä on:

Cleanance Cleansing Gel puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Poistaa iholta talia ja kiiltoa sekä ehkäisee epäpuhtauksia pitkällä aikavälillä.

Cleanance Comedomed vähentää näppyjä ja mustapäitä jo 7 päivässä ja ehkäisee epäpuhtauksien ilmaantumista. Vaikuttavan aineen teho kohdistuu suoraan epäpuhtauksiin, mustapäihin, sekä ehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä.

HUOM! PR-kampanjaan osallistujista valitaan 5 kaupalliseen yhteistyöhön Avènen Cleanance-tuotesarjan kanssa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
Viikot 24-26

Ohjeet vaikuttajalle

  1. Ilmoita halukkuudestasi osallistua Avènen Cleanance PR-kampanjaan.
  2. Vastaanota PR-lähetys, testaa tuotteita ja julkaise haluamasi määrä sisältöä TikTokissa, jossa kerrot kokemuksiasi tuotteista.
  3. Merkitse julkaisun alkuun tunniste: PR @avene Hästägit: #ihojossaviihdyt #avenecleanance #prtuote Tilin tägäys: @avene Tägää pienellä myös @somessacom
  4. Palautteesi on asiakkaalle arvokasta tietoa, joten ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi. Voit käydä jättämässä sen PR-shopiin ”palaute”-kohdan alle.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
  • Mahdolliset vaikuttajan ja markkinoijan jatkokeskustelut / jatkoyhteistyöt käydään somessa.comin kautta 6 kuukauden ajan.
Hakuaika: 12.06.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
k-18
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
k-18
Avoin
Hartwall
Leikkisä Veuve du Vernay Ice Rosé -kuohuva lämpimiin kesäiltoihin!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Puuhaa kesäksi koko perheelle!
Puuhaa koko kesäksi!
PR-Shop
Päättynyt
Kaupallinen yhteistyö
Päättynyt
Repolar lemmikkituotteet
Luonnollista apua lemmikillesi Repolarin hoitotuotteilla