Ota kevät vastaan Pfaff-viinien kanssa!

Minimiseuraajamäärä: IG 1000

Tässä kampanjassa tuodaan esiin Black Tie by Pfaff 2021-valkoviiniä sekä Pfaff Crémant d´Alsase Blanc de Blancs Brut (Pfaff Blanc de Blancs) -kuohuviiniä. Ne ovat pitkään markkinoilla olleita viinejä, jotka ovat edelleen trendikkäitä ja sopivat erinomaisesti kevääseen. Tässä kampanjassa tuodaan esiin omia hyviä hetkiä, joissa viini on mukana. Ei pelkästään juhlia, vaan muitakin hyviä hetkiä esimerkiksi ruoan kanssa, piknikillä tai lisäämään arkeen pientä luksusta.

Black Tie on hyvä ja monipuolinen ruokaviini. Viini sopii kalaruokien (varsinkin vaalea kala kuten siika), katkarapujen, kasvisruokien tai miksei kevyiden broileriruokien seuraksi. Myös toimiva parsaviini sekä sopii myös mietojen juustojen kanssa.

Pfaff Blanc de Blancs on miellyttävän hedelmäinen maljaviini ja apertiivi, mutta myös tapas/antipasti -tyyppisten pikkusuolaisten kanssa hyvä aloitusjuoma.

Mukaan valitut vaikuttajat saavat Alkon lahjalähetyksenä pulon kumpaakin Pfaff-viiniä. Lähetyksen arvo on noin 32 euroa.

Ohjeet ja lisätiedot

Julkaisuajankohta
2 viikon sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Ohjeet vaikuttajalle

  1. llmoita halukkuudestasi vastaanottaa PR-Shopista maksuton Pfaff viinilähetys ja kerro, missä somekanavassa tekisit julkaisut.
  2. Tutustu alkoholin some-mainontaan koskevaan ohjeistukseen, jonka saat hyväksymisviestin yhteydessä.
  3. Julkaise halutessasi tunnelmiasi Instagramissa (postaus, stoorit, Reels, video) 1-2 viikon sisällä siitä, kun olet vastaanottanut PR-lähetyksen.
  4. Merkitse julkaisujen alkuun tunniste: Mainos @cavedepfaff sekä #alsacewine #cremant #cremantdalsace #viinivinkki #prtuote
    ja tägää @cavedepfaff ja @somessacom. Huom! Varmista, että tägäykset ja aihetunnisteet ovat kaikissa julkaisuissa aktiivisia. Hästägit tulee merkitä vain feed- tai reels-julkaisuihin, storyihin niitä ei tarvitse merkitä. Storyihin riittää pelkkä mainosmerkintä ja yritysten tägäys.
  5. Ilahdumme vapaamuotoisesta palautteestasi eli voit käydä jättämässä lyhyen palautteen kampanjasta PR-Shopiin tilaamasi tuotteen ”palaute”-kohdan alle. Markkinoivalla taholla on oikeus käyttää palautteita omassa markkinoinnissaan siten, että palautteen antajan henkilöllisyys ei ole tunnistettavissa.

Muuta

  • Asiakkaalla on kampanjasisällöille repostausoikeus omissa some-kanavissaan.
  • Kampanjaan osallistuminen edellyttää oman profiilin yhdistämistä Woomioon, somessa.comin käyttämään kampanjanhallintatyökaluun. Kampanjan tulosten keruu ja raportointi tapahtuvat Woomion kautta.
Hakuaika: 11.04.2024 asti.

Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy hakeaksesi mukaan.

Uusimmat PR-kampanjat

PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
Kesän varmin kalasaalis Norronilta ja Hyvä Apajalta!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Armi-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla
Kesän värikkäin ooppera Marimekon perustajasta Ilmajoen Musiikkijuhlilla!
PR-Shop
Avoin
Kaupallinen yhteistyö
Avoin
Sokos Lahti
Sokos Lahti – Koe täysin uudistunut kauneuden osasto!