Kampanjapalvelun sidosryhmien henkilötietojen käsittely

Tällä selosteella kerromme tarkemmin kampanjapalveluun rekisteröityneiden vaikuttajien henkilötietojen käsittelystä.

1. Käsitellyt henkilötiedot, tarkoitus ja lainmukaisuusperuste

Käsittelemämme henkilötiedot koostuvat seuraavista henkilötietoryhmistä:

  • henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), sukupuoli, profiilikuva, syntymäpäivä, ikä, kiinnostuksen kohteet, some-tilien osoitteet ja seuraajamäärät, portfoliotietoja, hakemukset ja osallistuminen kampanjoihin.
  • Kampanjoihin liittyvät palkkiot ja palkkioperusteet
  • Muut yhteistyöhön vaikuttavat hakemuksella annetut henkilötiedot

Käsittelyn tarkoituksena on hallinnoida vaikuttajien tietoja ja välittää niitä eteenpäin yhteistyöyrityksille, jotka etsivät heille sopivia vaikuttajia oman markkinointinsa toteuttamiseen. Tavoitteena on tunnistaa ja yhdistää annettujen tietojen perusteella sopivat vaikuttajat ja kampanjoita toteuttavat yhtiöt keskenään.

Henkilötietojen käsittely perustuu kampanjapalvelun käyttöehtojen mukaiseen sopimukseen.

2. Henkilötietojen siirrot ja luovutukset

Somessa.com luovuttaa eteenpäin yhteistyöyrityksille yhteistyöhön hakeneen käyttäjän koko nimen, some-tilin nimen, some-tilin osoitteen sekä some-tilin datan, joka on kerätty Woomio-järjestelmästä rekisteröitymisen ja kampanjapalvelun käytön yhteydessä. Jos yhteistyöhön sisältyy tuotteiden lähettäminen, välittää somessa.com myös käyttäjän puhelinnumeron ja osoitteen.

Ainoastaan sähköpostiosoite viedään tietojärjestelmään, jota ylläpitää yhdysvaltalainen yhtiö. Henkilötietojen siirtomekanismi on komission tietosuojan riittävyyttä koskeva päätös (EU-US tietosuojakehys, johon kyseinen yhtiö on sertifioitunut). Muita henkilötietoja ei siirretä ETA-alueen ulkopuolelle. Kampanjapalvelun tietoja ei luovuteta muille yhtiöille mihinkään muihin tarkoituksiin.

Kampanjapalvelu edellyttää rekisteröitymistä myös Woomio -palveluun. Woomio ApS on tanskalainen yhtiö ja itsenäinen rekisterinpitäjä, joka tuottaa tietoja kampanjoista ja niiden vaikuttavuudesta. Woomio säilyttää henkilötietoja pääsääntöisesti 24 kuukauden ajan. Poistetun profiilin tietoja säilytetään 30 päivää. Woomio siirtää henkilötietoja myös ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Woomio ilmoittaa tässä yhteydessä käytettävän vakiomuotoisia sopimuslausekkeita.

Lisätietoja saat Woomion tietosuojaselosteelta tai kysymällä käsittelystä suoraan heiltä: info@woomio.com

3. Henkilötietojen säilytys

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin sopimus on voimassa. Tiedot poistetaan, kun vaikuttaja halua lopettaa yhteistyön ja haluaa tietonsa poistettavan.

4. Henkilötietojen suojauksen periaatteet ja oikeuksien käyttö

Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu konsernin yleisten tietoturvaperiaatteiden mukaisesti. Nämä periaatteet ja käytännöt on kuvattu konsernin tietosuojaselosteilla. Konsernini tietosuojaselosteelta löydät myös tiedot sinulle kuuluvista oikeuksistasi ja niiden käyttämisestä. Seloste on osoitteessa: https://ilkka.com/henkilotietojen-kasittely/

Jos haluat käyttää sinulle kuuluvia oikeuksia tai esimerkiksi poistaa tietosi, se tapahtuu olemalla yhteydessä suoraan meihin: hello@somessa.com

Päivitykset

Viimeisin päivitys 12.4.2024

Yhteystiedot

E-mail: hello@somessa.com
Address: Hietasaarenkatu 19, 65100 VAASA, Finland