Somessa.com siirtyy Passiofyn omistukseen

/

Jaa

Arvoisa somessa.comin yhteistyökumppani, voimme ilolla kertoa, että yhtiömme liiketoiminnan on ostanut Passiofy Oy.

Päivittäinen toimintamme pysyy ennallaan. Somessa.com jatkaa toimintaansa samalla nimellä tuttujen työntekijöiden kanssa. Uutena toimitusjohtajana toimii 22.4. alkaen Ilmo Niittymäki, jolla on lähes 20 vuoden kokemus vaikuttaja- ja urheilumarkkinoinnista. Hänen lisäkseen viihdemaailman moniottelija Sami Hedberg liittyy mukaan luovan johtajan roolissa. 

Liiketoimintakaupan myötä somessa.com saa lisää vahvuuksia niin palvelutarjontaan kuin taustavoimiin. Urheilumarkkinointi tulee osaksi palvelutarjoamaamme, kuten myös tapahtumat, laajemmat sisällöntuotantomahdollisuudet ja kattavammat kampanjakokonaisuudet.

Tulemme myös merkittävästi kasvattamaan vaikuttajiemme määrää ja tähän pitkäkestoiseen työhön haemme vielä muutamia yhteistyöyrityksiä mukaan.

Passiofy Oyn uudessa hallituksessa aloittavat pitkän linjan sisältömarkkinoinnin ammattilainen Tiina Ruottinen, urheilun suuri taustavaikuttaja Mika Lehtimäki ja sarjayrittäjä Kalle Salminen. Muita uusia taustahenkilöitä ovat fanikulttuurin kaupallistamisen erikoismies Jere Virtanen sekä pitkän Nokia-historian omaava Mark Ollila.

Emoyhtiö Passiofy Oyn asioista pääset lukemaan lisää osoitteessa www.passiofy.fi.

Virallinen lehdistötiedote aiheesta: https://passiofy.fi/passiofy-oy-ostaa-somessa-com-vaikuttajamarkkinointitoimiston-liiketoiminnan-ilkka-oyjlta/

Ilmo Niittymäki
Toimitusjohtaja

Jaa

Lisää artikkeleita