Vaikuttaja, oletko aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja netissä?

send b

Tykkäätkö kuvata ja kirjoittaa – tai puhua ja tehdä videoita? Onko sinulla vähintään 1000 lojaalia ja aitoa seuraajaa ja tuotat laadukasta sisältöä aktiivisesti? Jos tunnistat itsesi, voit hakea mukaan verkostoomme. 


search bSomessa.com on markkinapaikka, josta on helppo etsiä sopivia yhteistöitä juuri sinulle. Vaikuttajalle palvelu on maksuton.

payment bYhteistyön korvaus voi olla esim. raha, tuote, alennus tai lippuja. Mikäli korvaus on rahallinen palkkio ja sinulla on y-tunnus, voit laskuttaa suoraan oman yrityksesi kautta. Jos sinulla ei ole y-tunnusta, voit helposti hoitaa laskutuksen esimerkiksi FREE -laskutuksen kautta.

sign up bKun rekisteröidyt ilmaiseksi portaaliimme, ja saat hyväksymisilmoituksen, saat luotua itsellesi tilin. Sen jälkeen voit katsoa yhteistyöilmoituksia, ja tehdä niihin omia yhteistyöhakemuksia.

 

Rekisteröidy ilmaiseksi

 

Kysymyksiä & Vastauksia 

 

1. Olenko vaikuttaja?

Somessa.comin vaikuttajaksi voi hakea, jos kanavassa on aitoja seuraajia vähintään 1000. Lisäksi kanavan sisällöntuotanto tulee olla laadukasta ja aktiivista sekä tilin täytyy olla julkinen. Jos nämä kriteerit täyttyvät omasta mielestäsi, voit jättää meille hakemuksesi ylläolevasta rekisteröitymis -kohdasta.

2. Miten teen hyvän vaikuttaja -profiilin somessa.com sivustolle?

Täytä huolellisesti kaikki kohdat profiilisivulla, ja anna mahdollisimman tarkat kuvaukset kanavistasi ja etenkin seuraajakunnastasi. Kohderyhmä, eli seuraajasi ovat yrityksille erittäin tärkeää tietoa. Lataa myös hyvälaatuiset kuvat profiiliin ja kerro totuuden mukaisesti seuraajamääräsi. Tahallisesti väärin ilmoitetut seuraajamäärät ilmoittaneet vaikuttajat poistetaan palvelusta tai jos ilmenee, että seuraajat ovat ostettuja eivätkä todellisia seuraajia, on edessä sivustolta poistaminen pysyvästi

3. Miten hakeudun mukaan yhteistyökampanjaan?

Voit jättää oman hakemuksesi suoraan yhteistyöhakuilmoitukseen.

Tärkein kriteeri jatkoon pääsemiseksi on perusteluteksti ”Haluan mukaan” -kohtaan. Muista panostaa tähän tekstiin huolella, sillä yritys tekee tämän perusteella päätöksen jatkoon pääsemisestäsi. Jos sinulla on oma vastaehdotus esimerkiksi palkkiosta, voit hakea mukaan ”Haluan mukaan, mutta..” kohdasta, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa omat ehtosi mahdolliselle yhteistyölle. Todella hyvä tapa on kertoa yritykselle, mitä sinä ehdottaisit yhteistyön sisällöksi ja miten sinä toteuttaisit yhteistyön.

4. Miten valita sopivat yhteistyökumppanit?

Hakeudu vain sellaisiin yhteistyötarjouksiin mukaan, johon itse aidosti uskot. Tee yhteistyötä vain sellaisten yritysten ja brändien kanssa, jotka sopivat tyyliisi sekä kanavasi kohdeyleisöön. Yhteistyön täytyy tuntua hyvältä ja luontevalta tehdä, jolloin se yleensä myös uppoaa paremmin seuraajakuntaasi.

5. Miten määrittelen sopivan korvaustason?

Muista olla realistinen palkkiopyyntösi kanssa, mutta arvosta myös omaa työtäsi ja panostasi. Jos sinulla on pari tuhatta seuraajaa, on melko epärealistista odottaa satojen eurojen palkkiota. Isomman seuraajakunnan omaavat vaikuttajat voivat hyvin pyytää palkkioksi jo tuntuvankin korvauksen. Ilmoituksissa onkin määritelty usein palkkio jo valmiiksi, mutta sinulla on myös mahdollista antaa oma vastaehdotus, jos yhteistyö on muuten kiinnostava, mutta palkkiotaso mielestäsi liian matala

6. Miten minun kannattaa hoitaa yhteistyökampanjat?

Tee aina sen minkä lupaat ja yrityksen kanssa sopimassa aikataulussa. Panosta postauksiin, sillä hyvin hoidetut yhteistyöt saattavat poikia niitä lisää ja voit käyttää niitä myös referenssinä mahdollisissa uusissa yhteistyöehdotuksissa.

 

 

vaikuttajat sivu