Vaikuttajamarkkinointia avaimet käteen tai itsepalveluna

09.02.2019

Tärkein tehtävämme on tuoda yhteen yritykset ja vaikuttajat. Käytännössä tämä tapahtuu kampanjapalvelumme, tai toisin sanottuna kampanjamanageerauksen kautta. Tuloksena syntyy kaupallisia yhteistöitä. Mitä hyötyä kampanjapalvelustamme on ja miksi tarjoamme sitä juuri sinun yrityksellesi?  

Somessa.comilla on kahta eri tyyppistä managerausta kampanjallesi. Voit joko hoitaa homman itsepalvelualustamme kautta, jolloin käytössäsi on Suomen laajin vaikuttajaverkosto tai tilata meiltä niin sanotun avaimet käteen, all inclusive-tyylisen, palvelun,olloin me huolehdimme puolestasi kaikesta. Voimme siis räätälöidä juuri sinun yrityksellesi sopivan kampanjapaketin täysin omien toiveidesi mukaan. 

Vaikuttajamarkkinointi on mielettömän kustannustehokasta. Tilaamalla palvelupaketin kauttamme säästyt suurelta, jopa kaikelta, vaivalta. Halutessasi hoidamme kaiken puolestasi: yhteistyöilmoituksen laatimisen, vaikuttajien valitsemisen ja heidän kanssaan kommunikoinnin, kampanjan toteutumisesta ja seurannasta huolehtimisen. You name it, we do it. Sinä säästät aikaa ja resurrseja, kun me suoritamme puolestasi tuotteliaan markkinointikampanjan. 

Olemme Suomen suurin vaikuttajaverkosto, joten vakuutamme, että asiantuntijamme löytävät tuhansien vaikuttajien joukosta juuri sopivat ja oikeat vaikuttajat kampanjaasi varten. Halutessasi voit myös itse olla osana valintaprosessia. Vaikuttajaverkoston läpikäynnin seula varmistaa sen, että kampanjasta tulee varmasti onnistunut ja menestyksekäs. Olemme myös tarkkoja siitä, että vaikuttajat käyttävät julkaisuissa asianmukaisia hashtageja ilmoittaakseen kaupallisesta yhteistyöstä tai sponsoroidusta sisällöstä.

 -Riia- 

 

 

Lisää Uutisia

21.02

2019

I-MEDIAT laajentaa uuteen liiketoimintaan – vaikuttajamediatoimiston listoilla tuhansia somevaikutta

Lue lisää

28.01

2019

(Feikki)seuraajat - menestyksen mittari?

Lue lisää

18.12

2018

Kiinnostaisiko sinua "Freelancer Matchmakerin" työ somessa.comilla?

Lue lisää