at.my.happy.place Instagram -vaikuttajan haastattelu

09.10.2018

Kerro vähän kuka on at.my.happy.place Instagram tilin takana?

Olen 34-vuotias kolmen lapsen äiti ja opiskelen parhaillaan Visuaalista arkkinointia. Olen aikaisemmin työskennellyt varhaiskasvatuksen parissa, mutta omien lasten syntymän myötä minulle tuli fiilis, että haluaisin tehdä työkseni jotakin aivan muuta ja osittain tämän instagramin kautta kiinnostuinkin markkinoinnista ja olen erittäin onnellinen, että uskalsin lähteä tavoittelemaan unelmiani. Pari vuotta emmin ja mietin, että lähteäkö opiskelemaan vai ei, mutta päivääkään en ole valintaa katunut ja osittain kiitos kuuluu myös aviomiehelleni, joka oli 100% opiskelun kannalla ja kannusti minua lähtemään kohti uusia urapolkuja.

Milloin perustit Instagram -tilisi ja mihin tarkoitukseen sen alun perin perustit?

Oliko sinulla heti aluksi tavoitteita instaamisen suhteen?

 

Perustin instagram tilin noin 3 vuotta sitten. Kodin sisustaminen on aina ollut eräänlainen harrastus ja intohimo ja sitten keksin, että voisin alkaa kuvaamaan sisustuskuvia ja julkaisemaan niitä yhdessä paikassa, instagramissa. Aloitin omalla nimelläni, mutta aika pian vaihdoin käyttäjänimeni ja nykyinen nimeni on @at.my.happy.place 

Jaan siis kuvia teemalla "my everyday life at my happy place - HOME" 

 

Miten nopeasti tilisi kasvoi suureksi, ja huomasit olevasi somevaikuttaja?

Alkuun minulla ei ollut minkäänlaisia tavoitteita tilini suhteen, halusin vaan jonkun paikan, johon julkaista kuviani. 

1,5 vuotta - 2 vuotta instagrammattuani olin saanut kasvatettua seuraajamäärät yli 20 000 ja voin jo sanoa itseäni vaikuttajaksi. Nykyään minulla on oma toiminimi, jonka kautta laskutan yhteistyökumppaneitani.

Mitkä ovat tavoitteesi nyt?

Tavoitteenani on tuottaa seuraajilleni visuaalisesti houkuttelevaa kuvamateriaalia, olla inspiraationlähde muille kodin sisustuksesta kiinnostuneille ja olisihan se todella hienoa saada tulevaisuudessa työskennellä alalla täysipäiväisesti.

Mikä on postaustahtisi ja suunnitteletko postauksia etukäteen?

Pyrin julkaisemaan kuvia yhden – kahden päivän välein ja jos minulla on useampiteistyö samanaikaisesti, aikataulutan ja suunnittelen julkaisut siten, että ne sopivat myös arkeen, jota elän instagramin ulkopuolella. Saatan esimerkiksi yhtenä päivänä kuvata useamman yhteistyöjutun, joita sitten julkaisen viikon mittaan.

Miten valitset sopivat yhteistyökumppanit?

Valitsen sellaisia yrityksiä/tuotteita, jotka oikeasti kiinnostavat minua, sillä silloin yhteistyö on luontevaa ja palkitsee molempia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla.

Oletko saanut yhteistyötä somessa.comin kautta?

Liityin somessa.comin vaikuttajaverkostoon muutama kuukausi sitten ja kyllä olen jo solminut yhteistyösopimuksen tämän kautta.

Mitkä ovat parhaat vinkkisi aloittelijoille ja somevaikuttajaksi haluaville?

Ihan ehdottomasti; ole oma itsesi ja pyri olemaan matkimatta muita. Lähde yhteistyöhön sellaisten yritysten kanssa, joita oikeasti haluat markkinoida.

 

 

Lisää Uutisia

21.02

2019

I-MEDIAT laajentaa uuteen liiketoimintaan – vaikuttajamediatoimiston listoilla tuhansia somevaikutta

Lue lisää

09.02

2019

Vaikuttajamarkkinointia avaimet käteen tai itsepalveluna

Lue lisää

28.01

2019

(Feikki)seuraajat - menestyksen mittari?

Lue lisää