Case Study: Premium PR-kampanja

Taiga Chocolate Oy:n tarina alkoi Vaasasta vuonna 2018 viiden naisen intohimosta viedä kotimaisen luonnon ilosanomaa maailmalle käsintehdyn laatusuklaan muodossa. Suklaan ystävinä yhtenä yrityksen missioista on ollut alusta alkaen lisätä onnellisuutta maailmaan pala suklaata kerrallaan.

Toteutimme Taigalle PR-kampanjan, jossa keskityttiin huolellisesti käsityönä vain parhaista ainesosista valmistettuun Taiga-suklaaseen. Taiga- suklaa tunnetaan rikkaasta makumaailmastaan, ensiluokkaisesta laadustaan ja arktisesta luonnosta inspiraationsa saaneista villeistä makuyhdistelmistään, joita vaikuttajat myös toivat esille julkaisuissaan. Tärkeää oli myös tuoda esille se, että suklaissa maku-aineina käytetään vain puhtaita raaka-aineita kotimaisilta lähi- ja pientuottajilta.

Haimme mukaan 30 tuotetestaajaa, joiden sydän sykkii laadukkaalle ja uniikille suklaalle. Testaukseen sisältyi myös mahdollisuus järjestää arvonta seuraajien kesken. 100 % julkaisi suklaista sisältöä Instagram- storyn muodossa, ja jopa 16 heistä innostui jakamaan extrasisältöä myös Feed-postauksessa.


Jakaa artikkeli:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Suosittelemme myös